Zelfvertrouwen voor Vrouwen

 

Zelfvertrouwen voor Vrouwen

Ontdek nu in mijn programma 'Zelfvertrouwen voor Vrouwen' de meest effectieve manier die alle zelfverzekerde mensen ook gebruiken voor hun zelfvertrouwen, succes en geluk!

Beproefd concept

Het is mijn passie vrouwen te helpen bij het zichzelf toestaan te zijn wie ze in wezen al zijn. Bij het wegnemen van alle belemmeringen en het aanvaarden van zichzelf. Ik werk daarbij op basis van een oud en beproefd concept. Ik leer vrouwen namelijk hetzelfde te doen als ik (en vele gelukkige en succesvolle mensen met mij), maar dan voor hun eigen situatie.

Het beste uit jezelf halen

Ik heb jarenlang gewerkt aan dit 'programma' voor een sterk en krachtig zelfconcept en zelfwaardering. Een programma dat voor iedereen werkt en ook door iedereen 'te doen' is. In eerste instantie gebruikte ik die strategie en dat programma eerst en alleen in de drie-daagse training Liever Assertiever waarin ik vele mensen heb geholpen met het worden van de beste versie van zichzelf. 

Jarenlang geoptimaliseerd

Ik gebruik dit programma al langere tijd en het werkt altijd. Ik verbeter mijn technieken continu en tegelijkertijd blijf ik altijd vanuit dezelfde basisprincipes werken. Gewoon omdat ze gegarandeerd werken. Dit is ook waarom het programma succesvol is, omdat ik het jarenlang steeds heb verbeterd en geoptimaliseerd voor het beste resultaat.


Consequent zaaien is consequent oogsten

Het is wel zo, dat het voor de ongeduldige in je helaas geen instant methode is, waarbij je op een knopje drukt en morgen is het klaar. Maar als je consequent de stappen uit het programma zet, dan zul je gegandeerd de resultaten behalen die je wilde. Oftewel: Als je consequent zaait, zul je consequent oogsten. 


Dit zeggen anderen:

In mezelf geloven

Ik ben in mezelf gaan geloven, ga niet meer achteruit, maar vooruit en draai al het negatieve om naar positief. Ik zat achteraan in de bus en ben nu bijna voorin. Over een half jaar zit ik voorin naast de buschauffeur. Ik heb meer energie, bewustwording, zelfkennis en minder stress. Ik hou nu van mij, van wie ik ben en ik geef aan wat IK niet prettig vind. Ik stel grenzen. Ik heb geleerd wat er in het verleden is gebeurd op een andere manier in te vullen. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gedaan en heb er veel baat bij. Voel me sterker en ik ben belangrijk.
Sijtje

 

Mijn wereld is veranderd

Ik ben me bewust van mijn eigen gedrag en wat dat teweeg brengt. Ik heb de dingen zelf in de hand. Ik liet me leven en nu leer ik vanuit mezelf te leven. Mijn wereld is veranderd. Ik durf meer mijn eigen gevoel uit te spreken. Dat geef me meer energie en het is goed voor mijn zelfvertrouwen.
Colinda 

 

NIVEA Niet invullen voor een ander

Ik had het gevoel dat ik zelf geen invloed had op de manier waarop mijn leven verliep en hoe situaties zich ontwikkelden. Nu weet ik hoe ik mijn gewenste uitkomst kan bepalen en deze kan bereiken. Ik heb meer zelfvertrouwen, gevoel van controle. Ben me bewust van de invloed die ik zelf heb. In situaties kan ik aangeven waar mijn grens ligt en wanneer deze wordt overschreden. 
Linda 

 

Meer zelfvertrouwen

Ik ben wie ik ben en ik doe er toe! Ik voelde me minderwaardig en had daar last van, wilde daar iets mee doen. Ik ben me nu veel beter bewust van mezelf. Ik heb tools gekregen waar ik iets mee kan. Ik ben veel bewuster van mezelf en daardoor merk ik dat ik een keus heb in hoe ik dingen wil doen en situaties wil ingaan. Doordat ik mezelf stukje bij beetje accepteer, krijg ik meer zelf vertrouwen. 
Anna

 

Waarom vertel ik je dit?

Bovenstaande is niet bedoeld als opschepperij, maar geeft je wel een beeld van wat er in korte tijd kan gebeuren als je mijn programma volgt en als je de stappen op de juiste manier gaat zetten. Het klinkt misschien wat cliché, maar als je een keer begrijpt hoe het werkt, kan niets je meer weerhouden. Iedereen kan zich deze kennis eigen maken en voor zich laten werken. Als het dan zo simpel is, Waarom is dan niet iedereen gelukkig en vol zelfvertrouwen? Terechte vraag, toch?


Waarom doet iedereen het dan niet?

Waarom zijn er zoveel vrouwen die er niet in slagen om goed voor zichzelf te zorgen en voor zichzelf op te komen? Waarom passen zoveel vrouwen zich in allerlei situaties steeds opnieuw aan, aan wat de buitenwereld van ze vraagt? Waarom doen ze niet gewoon wat ze zelf willen? De antwoorden daarop zijn divers:
 

Een gebrek aan kennis. Ik weet niet hoe ik.....

Gebrek aan ervaring. 'Weten hoe' is niet gelijk aan kunnen en ervaren

Angst voor het onbekende. ik weet wat ik heb, maar niet wat ik krijg.

Een niet of weinig motiverende en stimulerende omgeving.

 Ontbreken van wilskracht en doorzettingsvermogen.

Conditionering en opvoeding

Een gevoel van: Zo ben ik nu eenmaal. Ik kan er niks aan doen.

 Bang om fouten te maken

 

 

Al dit soort gedachten had je niet toen je in de wieg lag en net het levenslicht aanschouwde. Ergens in de loop van de tijd ben je een stuk van je onbezorgde zelf kwijt geraakt en heb je iets aangeleerd, wat je nu regelmatig in de weg staat. En dat is jammer want een gebrek aan zelfvertrouwen heeft een grote invloed op vele gebieden in je leven. Of het nu om je ontwikkeling, je carriere, je relaties, je gezondheid of je geluk gaat, overal kom je haar tegen. Zelfvertrouwen is de basis.


Hoe kan ik dan wel zelfvertrouwen krijgen?

Om je zelfvertrouwen te laten groeien, zul je vooral dingen af moeten leren. Om dat te kunnen doen, is het belangrijk dat je inzicht krijgt in hoe ontstaan is wat er is ontstaan. Daarnaast zul je meer begrip en acceptatie moeten opbrengen voor de prachtige mens die je bent en bent geworden.  Dat betekent echt niet dat je super assertief hoeft te worden. Maar wel gewoon jouw authentieke zelf. Degene die je ooit was en weer kunt zijn. Daarvoor is het nodig dat je jezelf een aantal bewezen en simpele technieken aanleert die je zelfvertrouwen vergroten. Deze technieken zorgen ervoor dat je jezelf gaat accepteren en waarderen. Precies zoals je bent. Zodat je je perfectionisme los kunt laten en je minder kritisch op jezelf wordt. Maar waardoor je vooral vertrouwen krijgt in jouw eigen kunnen.

Mijn programma bied je daartoe een practische handleiding. Een leidraad naar een leven vol zelfvertrouwen en geluk.

Het resultaat is:  

Je voelt je zeker van jezelf

Je zelfvertrouwen versterkt

 Je gelooft in jezelf

 Je stelt je grenzen en zorgt beter voor jezelf

Je wordt vrolijker en optimistischer

Je hebt meer respect voor jezelf

 Je hebt veel meer keuze in allerlei situaties

 Je hebt meer zelfwaardering

 Je zelfrespect is vergroot

Je energieniveau neemt toe

Je voelt je sterker, ook in spannende situaties

Je voelt je gelukkiger

Je bent meer ontspannen in allerlei situaties


Meld je aan en ontdek…

Als jij je vol zelfvertrouwen voelt en alles wat jij graag wilt in je leven al hebt, dan kun je stoppen met dit te lezen. In dat geval: Gefeliciteerd! Ben je daarentegen nog niet helemaal tevreden met jezelf en je leven, lees dan vooral door. Wil je ontdekken hoe je trouw kunt zijn aan jezelf? Hoe je vol zelfvertrouwen kunt zijn wie je bent? Hoe je rustig en ontspannen met dominante mensen kunt omgaan. Hoe je vol lef, daadkracht en resultaat op je standpunt kunt staan?


Geloof je niet in jezelf en
laat je zelfvertrouwen te wensen over?

 

Heb je de neiging om  negatief te denken?

Zeg je ja, terwijl je nee bedoelt?

Stel je je grenzen niet of veel te laat? 

Zit je niet lekker in je vel en ervaar je weinig voldoening en geluk?

Is je zelfrespect naar de maan?

Zorg je beter voor anderen dan voor jezelf? 

 


 

Van bang naar een gelukkig en vervullend leven

Het kan echt. Ooit was ik een bang, mager en gevoelig kind, met vooruitstekende tanden dat gepest werd op school. Met een vader die me steevast een jankerd noemde. Een uitstekende basis voor een onzeker leven. Mijn relaties liepen steeds opnieuw vast. Ik raakte keer op keer mijn baan kwijt. Ik wilde heel graag gezien en gehoord worden en 'er mogen zijn', maar kreeg dat niet voor elkaar. Ik was niet goed genoeg, voelde me niks waard en hield veel meer van een ander dan van mezelf.
 

Als, als, als....

Had ik destijds geweten wat ik nu weet, dan had mijn leven er ongetwijfeld totaal anders uit gezien. Toch is het goed dat het is gegaan zoals het is gegaan. Want juist door al die ervaringen heb ik geleerd hoe zelfvertrouwen en houden van jezelf werkt. En dat is de basis is voor alle geluk en succes. Juist daardoor kan ik nu mijn levensdoel vorm geven op de manier zoals ik dat nu doe.

 


Heel simpel

In het programma: zelfvertrouwen voor vrouwen neem ik je mee langs mijn reis naar meer zelfvertrouwen en onthul ik je hoe je gelukkig en succesvol kunt zijn. Gelukkig is dit helemaal niet zo ingewikkeld als het nu misschien nog voor je lijkt. Maar dat geldt natuurlijk voor alles wat je niet weet of kent. Het is vaak heel simpel, maar nog niet altijd zo gemakkelijk.


Jezelf worden

Gelukkig hoef je ook helemaal jezelf niet te veranderen, integendeel. Je wordt wie je altijd al was: jezelf. Maar dan de beste versie ervan!


Investeren in jezelf

Tijd en geld aan jezelf besteden, heb ik ervaren, is altijd de beste investering die je kunt doen. Uiteindelijk kan niemand in jouw leven jou gelukkig of succesvol maken of je zelfvertrouwen geven. Dat kun je alleen maar zelf. Gun jezelf daarom, al is het maar voor één keer in je leven, dit cadeau. (Of geef het iemand anders cadeau!) Je zult er geen spijt van krijgen, want dit brengt je precies wat jij nodig hebt om jezelf op nummer 1 te zetten in jouw leven. Als je niet op nummer 1 staat in jouw leven, dan zal altijd je omgeving bepalen hoe jij je voelt. Je bent dan in je ervaringen en je emoties als het ware de trekpop, waarbij anderen aan de touwtjes trekken. Dat moet je echt niet langer willen! Je maakt jezelf er alleen maar ongelukkig mee.

 
Reken af met al die beperkingen in je hoofd!

Tientallen jaren help ik inmiddels dagelijks tal van mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Of dat nu in hun relaties, hun werk of met hun gezondheid is… Mensen die niet goed voor de belangrijkste persoon in hun leven zorgen. En het gebeurt ons af en toe allemaal...  Soms zijn we allemaal het spoor even bijster. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Je hoeft niet langer speelbal van je omgeving te zijn en je ongelukkig te voelen. Ik nodig je uit: 

Het geheim is dat er helaas niet één, maar vele geheimen in ons universum zijn. Er bestaan naast de zwaartekracht nog vele andere wetten en wetmatigheden in ons leven en deze wereld. En als je ontdekt hoe je meer in overeenstemming kunt leven met die wetten, wordt alles anders, fijner en mooier. Jij gaat terug naar wie je oorspronkelijk was en je wordt gelukkiger en komt meer in harmonie met jezelf.
 

Hoe zou het zijn als...

Stel je eens voor dat je het leven leeft wat jij graag wilt? Waarin je vol zelfvertrouwen doet wat jij wilt doen? En waarin je moeiteloos accepteert dat andere mensen soms anders denken dan jij. Waarin je ook in spannende en soms pijnlijke situaties een andere en positieve betekenis kunt geven aan wat zich in jouw leven voordoet? 
 

Waarin je:

Rust in jezelf ervaart en een blijvend gevoel van zekerheid

Je je grenzen rustig en effectief stelt

Waar nodig op een positieve manier nee zegt

Je blij bent met wie jij bent en jezelf waardeert om wie je bent

Je je emoties kunt reguleren

 


Kortom: Je jouw leven leeft, zoals jij dat graag wilt!

Dat maakt een groot verschil, kan ik je uit eigen ervaring zeggen. Als je jezelf committeert en nu besluit dat je kiest voor jezelf en dit gaat programma volgen, dan zal je hele leven veranderen.

Normaal gesproken bied ik voor het bouwen aan zelfvertrouwen en het beter opkomen voor jezelf een drie-daagsprogramma of een coachtraject van zo tussen de € 697,00 en de € 1.000,00. Alleen heeft niet iedereen hier de tijd en het geld voor beschikbaar. Daarom heb ik nu speciaal daarvoor dit online programma ontwikkeld, voor een fractie van die prijs. Twaalf weken lang ontvang je iedere week een mail met met een link naar belangrijke inzichten en informatie. Daarnaast ontvang je allerlei oefeningen, vragen en opdrachten om je het aangeboden materiaal eigen te maken. Zodat je direct resultaat ervaart en je zelfvertrouwen pijlsnel groeit. Van binnen naar buiten. Dus geen aangeleerde kunstjes, maar een echt en blijvend vertrouwen in wie jij bent!

Waarom naar mij luisteren?Nelly de Jong
Wie is Nelly?

Na een carrière in het HRM vak ben ik me steeds meer gaan richten op de persoonlijke ontwikkelingskant van mensen. Zelf heb ik ook jarenlang geploeterd om rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid aan te brengen. En goed voor mezelf zorgen is na vele keren ervaren hoe hard de muur steeds was, zo'n beetje mijn tweede natuur geworden. Ik ben tegenwoordig zonder de ander uit het oog te verliezen, wel de belangrijkste persoon in mijn leven. Toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van voornamelijk vrouwen, ging ik me verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde, paste ik ook zelf toe en het bleek te werken.

In de afgelopen jaren heb ik sindsdien vele mensen via mijn coaching, training en loopbaanbegeleiding begeleid en ze een duwtje in de rug gegeven. Honderden mensen hebben inmiddels hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Ze staan nu met vertrouwen in zichzelf in hun leven, voelen zich meer ontspannen en zijn zich bewust van de keuze die ze hebben in hun bestaan.

 

Via dit online programma wordt het ook voor jou mogelijk om van deze kennis gebruik te maken. Omdat ik heel graag met veel meer mensen wil delen wat ik heb ontdekt en ervaren ten aanzien van zelfvertrouwen, succes en geluk. Hier is hij, mijn 12 weken durend programma:

 

Ontdek in die 12 weken alles wat je nodig hebt voor een leven vol zelfvertrouwen, succes en geluk. En ervaar de voordelen, het nut en waarde zijn voor jou! In een combinatie van achtergrondinformatie, handige tips en praktische oefeningen ontdek je hoe je kunt worden wie je altijd al was. Vol zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering!

  

Wat mag je van mij verwachten? 

Week 1   Jij en je veranderingsproces

Wat wil je echt? Waar word jij gelukkig van? Waar ben je naar toe onderweg? Waar ga jij je aan verbinden? Welke verandering wil je in je leven zichtbaar maken? Waar heb je zo genoeg van dat je besluit: Het is nu tijd om….
 

DoelWeek 2   Jij en je doelen

Een plan maken om jouw wens in vervulling te laten gaan aan de hand van de aangeboden strategie. Hoe kom je van A naar B en wat besluit jij daarin te doen? Wat is jouw route naar een leven vol zelfvertrouwen, geluk en succes?
 

overtuigingenWeek 3   Jij en je overtuigingen

Hoe je het vertrouwen krijgt, dat je jouw doel ook kunt bereiken. Wat heb je daarvoor nodig? Met het geloof dat je nu hebt, kom je niet waar je wilt zijn. In week 3 ga je je denken uitdagen met nieuwe uitdagende en gezonde gedachten.
 

Zelfvertrouwen, sterke vrouwWeek 4   Jij en je zelfvertrouwen

Hoe je vertrouwen in jezelf krijgt. Bouwen aan zelfvertrouwen. Ontdek je kwaliteiten, je assertieve rechten en hoe je denken over jezelf je leven kleurt. En hoe je je vertrouwen in jezelf kunt vergroten.
 

Week 5   Jij en je lijf

Hoe je beter voor je lichaam kunt zorgen en haar signalen op tijd opmerkt en begrijpt. De waarde van je lichaam en je gevoel en hoe je die in je voordeel kunt gebruiken. Vaststellen van je behoefte aan ruimte. Vergroten van je energieniveau. 


emotiesWeek 6   Jij en je emoties deel I

Hoe werkt het met gevoel en emoties? Emotiemanagement. Hoe ga je om met weerstand, pijn en verdriet. Hoe kun je je innerlijke staat (hoe je je voelt) veranderen en je emoties kunt reguleren.   


Acceptatie, er is wat er isWeek 7   Jij en acceptatie

Hoe je door te accepteren dat je bent wie je bent precies dat kunt veranderen, waar je je hele leven al tegen verzet hebt. Hoe kun je accepteren wat er is en je daar zo goed mogelijk bij voelen? Bewustwording van je oordelen en loslaten. Er is wat er is en jij bent wie je bent. 


Week 8   Jij en je emoties II

Tijd om op te lettenAlle emoties hebben een bepaalde betekenis. Emoties dragen naast dat ze soms lastig zijn, een boodschap in zich. In week 8 ontdek je welke boodschap en wat je met deze betekenis hebt te doen in jouw situatie. 

 

Liefde in woord en beeldWeek 9   Jij en je taalgebruik

Hoe taal voor of tegen je werkt. De kracht en zwakte van woorden. De effecten van taalgebruik en hoe je taal (woorden en lichaamshouding) in jouw voordeel kunt gebruiken. 

 

feedbackWeek 10   Jij en feedback

Hoe je lastige boodschappen kunt incasseren en meedelen. Hoe je door de geheimen van verbindende communicatie elke situatie constructief bespreekbaar kunt maken. Geven en ontvangen van feedback. 

 

Grenzen prikkeldraadWeek 11   Jij en je grenzen

Waar je jouw grenzen voelt en hoe je ze kunt neerzetten in de buitenwereld. Grenzen zijn cruciaal voor een gezond leven waarin je goed voor jezelf zorgt. Grenzen bewust worden, grenzen voelen en grenzen stellen. Ontdek het nut en de waarde van grenzen. 


Week 12   Jij en die lastige ander

Hoe je effectief kunt omgaan met lastige mensen. Moeilijk en lastig gedrag van anderen hoeft je niet van slag te brengen. In week 12 ontdek je hoe je kunt kiezen voor innerlijke harmonie, ook als anderen uit zijn op gedoe. Hoe kun je omgaan met mensen die lastig gedrag vertonen? 

 

 Voor wie is dit programma bedoeld?

Zelfvertrouwen voor vrouwen is vooral bestemd voor jou als je wilt ontdekken hoe je jezelf kunt zijn, van jezelf kunt houden, precies zoals je bent. Als je ja wilt gaan zeggen tegen de dingen waar je misschien minder trots op bent. Als je je sterker wilt voelen en er aan toe bent om een verandering in je leven aan te brengen. Als je bereid bent een stap te zetten in de richting van de meest geweldige persoon in je leven: Jezelf!

Alles wordt beter

Heb je eenmaal het besluit genomen voor jezelf te kiezen, dan kan je leven heel snel veranderen. Dit programma laat je ontdekken hoe je heel zeker van jezelf kunt zijn op alle gebieden in je leven. De principes die je erin ontdekt kun je niet alleen gebruiken voor het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, maar ook voor allerlei andere doelen in je leven. Of het nu om je werk gaat, je relaties, of wat dan ook maar. 


Stop! Geen excuses meer!

Dit programma is een krachtig instrument dat je helpt om alles uit jezelf te halen. Het helpt je om succesvolle gewoontes eigen te maken en is een gemakkelijke manier om je doelen te bereiken. Een simpele gids naar de weg van succesvol vertrouwen op jezelf. Ook voor jou! Alles wat je ooit hebt aangeleerd en wat je niet meer dient, kun je ook weer afleren. Zodat je mag worden wie je bent: Gewoon de beste versie van jezelf.   

Dag Nelly, Mijn complimenten... Ben elke week in de weer met je training. Ik maak een samenvatting voor mezelf, schets het op situaties die bij mijn leven passen en ik sta verbaasd van mezelf! Je training helpt me vooral situaties begrijpen en hoe ermee om te gaan. Ze geven me zelfvertrouwen. Iets wat ik dacht genoeg te hebben :). Knap werk verdiend een compliment, voor jou! 

 

Beste Nelly, Reuze bedankt en groot compliment voor al goede werk. Met veel plezier lees ik al enige tijd je artikelen en publicaties. Je schrijft zo duidelijk, deskundig en betrokken, dat ik er veel waardevols uit haal. Ik vind het echt geweldig wat je allemaal doet en dat mag best gezegd worden. Inmiddels anderhalf jaar na mijn burn-out heb ik met goede coaching mijn balans gevonden. De elementen van mindfulness en praktische werkvormen vind ik ook terug in jouw werk. Met plezier maak ik bovendien gebruik van je training Zelfvertrouwen ook al ben ik een man. Het is echt perfect en prachtig verzorgd. Mijn persoonlijke ontwikkeling kan ik op deze wijze voortzetten en elementen hiervan zelfs overdragen aan de mensen om mij heen. Je doet goed werk, ik wens je kracht en inspiratie om nog veel mensen te mogen helpen.

 

Hallo Nelly, Ik vind het tot hiertoe geweldig en ben nog steeds erg enthousiast. 

 

Heel veel dank voor de cursus zelfvertrouwen. Ik heb er veel van geleerd, zie mijn antwoorden hieronder.
Het was alsof ik een wijze vriendin had die me raad gaf, heel fijn! 

 

Ik ben heel blij dat ik de cursus zelfvertrouwen voor vrouwen volg. Soms is het net of je mijn gedachten kunt lezen en met de juiste tekst komt. 

 

Hartelijk dank voor alle lessen, steun en support! Ik ben er lekker mee aan het werk en tevreden met wat het mij heeft gebracht en nu al oplevert en naar ik mag geloven nog op gaat leveren 😃

 

 

Bonus 1: Workshop Doelen bereiken

In deze workshop doelen bereiken ontdek je het belang van doelen stellen, maar ga je vooral aan de slag met het ontdekken wat jou wensen en verlangens zijn in je leven. Wat moet je doen om vorm en richting te geven aan je leven? Ontdek wat jouw latente verlangens en wensen zijn, om ze moeiteloos naar je toe te laten komen. 

 
Bonus 2: E-book over Affirmaties

In dit e-book over affirmaties (versterkende bevestigingen) ontdek je de geweldige impact van taal. Taal kan je letterlijk maken of breken. De kracht van affiirmaties is ongekend en hoe en wat precies kun je in dit e-book lezen.  

  

Bonus 3: E-book Communicatiestijlen

Wat maakt dat je met de een zo gemakkelijk praat en het met de ander zo moeizaam gaat. Ontdek wat jouw communicatiestijl is en hoe het komt dat je met sommige mensen meer moeite moet doen. Leer jezelf en de ander vanuit het perpectief van communicatie kennen om gemakkelijker aan te kunnen sluiten bij de ander. Waardoor je met minder moeite meer voor elkaar krijgt.
 

Bonus 4: E-book Nee zeggen

Misschien wel de belangrijkste vaardigheid om goed voor jezelf te kunnen zorgen en een leven in balans. Zelfs al is je zelfvertrouwen goed, dan nog ontbreekt het je soms aan de juiste woorden op het juiste moment. In dit e-book vind je meer dan 400 voorbeelden die je in diverse situaties kunt gebruiken om nee te zeggen.
 

Bonus 5: 50 oefensituaties 

Vaak sta je er ineens voor en weet je niet hoe je moet reageren. Ja, achteraf, dan weet je het wel. Met deze veel voorkomende situaties, die ingesproken zijn in een audiobestand, kun je je voorbereiden op wat komen gaat. Zodat het je niet hoeft te overvallen en je goed voorbereid bent. Want een goed voorbereid mens telt voor twee.
 

Bonus 6: E-book Kwaliteiten 

Veel onzekere mensen weten vooral goed waar ze NIET GOED in zijn. Hun kwaliteiten benoemen lukt ze veel minder gemakkelijk. Met het e-book Kwaliteiten en uitdagingen ontdek je jouw kwaliteiten. Ook kom je er achter dat elke uitdaging of lastige eigenschap altijd een kwaliteit in zich draagt.

 

Bonus 7: Geleide visualisaties

Werken met je onbewuste, kan dat? Jazeker, dat kan. Zelfs terwijl je slaapt kun je bouwen aan je zelfvertrouwen. Moeiteloos en gemakkelijk met deze twee visualisaties ter verbetering van je zelfbeeld en voor het vergroten van je zelfvertrouwen. 
 

Bonus 8: 100 vragen

De kwaliteit van de vragen die je jezelf stelt is bepalend voor wat je hersenen antwoorden. Er zijn vragen die bijdragen aan je zelfvertrouwen en er zijn vragen die je zelfvertrouwen ondermijnen. In dit e-book vind je 100 vragen waarmee je kunt bouwen aan je zelfvertrouwen.

 

 

30 Dagen lang!

Loop geen risico!

Misschien twijfel je of je je zult aanmelden en of dit programma wel iets voor je is. Sluit het programma wel aan bij mijn situatie en wat kan ik er precies mee? Ik begrijp heel goed dat het best lastig is een dergelijke beslissing te nemen. Je moet immers betalen voor iets waarvan je nog niet 100% zeker weet wat het je op gaat leveren en hoe waardevol het voor je is. Iets waarvan ik overigens helemaal overtuigd ben. Daarom bied ik je een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je binnen 30 dagen besluit dat het programma niet voldoende aansluit bij waar jij op gerekend had, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag retour. Je hoeft me dan alleen maar een mailtje te sturen. Dit is een unieke garantie om er voor te zorgen dat je geen enkel risico loopt. Begin vandaag nog, zodat ook jij binnenkort straalt van zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering.


Betaalmogelijkheden

Betalen gaat gemakkelijk via Ideal. Je krijgt dan direct de beschikking over de eerste les. Mocht je om wat voor reden dan ook geen gebruik willen of kunnen maken van Ideal, dan kun je ook via een factuur betalen. Geef dit dan bij je bestelling even aan. Je ontvangt dan een factuur van me, waarna je na ontvangst van de betaling de beschikking krijgt over de eerste les. Schrijf je nu in, zodat jij straks ook vol zelfvertrouwen je leven vorm geeft!