Workshop: Kiezen zonder stress

Datum: donderdag 29 oktober 2015
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Locatie: Leeuwarden

Investering particulieren: 50,00 inclusief BTW
Investering bedrijven: 50,00 exclusief BTW

Deze training heeft inmiddels reeds plaatsgevonden

Terug naar agenda


Wil je ook makkelijker beslissingen kunnen nemen? Weten wat je drijfveren zijn? Wat de driving forces zijn in je leven? Je driving forces zijn die dingen die door alles heen al je beslissingen bepalen. Hoewel je het je niet bewust bent worden al je besluiten erdoor beinvoeld. Als je je bewust bent van wat daarin voor jou belangrijk is wordt het ineens een stuk gemakkelijker om keuzes te maken. Door te ontdekken wat je in beweging zet en wat in jouw leven de cruciale factoren zijn om te doen wat je doet worden veel dingen ineens simpeler en helderder. In een inspirerende workshop van twee uur weet je ineens veel meer van jezelf. 

Op deze avond ontdek je waar jij door gemotiveerd wordt. Wat er voor jou echt toe doet, waardoor je je doelen helderder voor ogen krijgt. 

Aan de hand van een simpele maar uiterst doeltreffende werkvorm neemt Mark C Hoogenboom je mee op deze reis. Deze gezamenlijke reis is net zo simpel als doeltreffend. Door deze workshop krijg je een meetlat waarlangs je je besluiten kunt leggen. Hierdoor wordt het gemakkelijk te weten wat je moet doen in een bepaalde situatie en kun je snel en doeltreffend de juiste keuzes maken. En nog veel meer..

Als je de vorige keer niet mee kon doen, dan is dit je kans alsnog gebruik te maken van dit aanbod. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar beperkt plaats.