Workshop: Magische moodboards!

Datum: donderdag 16 januari 2014
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Leeuwarden

Investering: 37,50 inclusief BTW en materialen

Deze training heeft inmiddels reeds plaatsgevonden

Terug naar agenda


Creatieve mensen werken met moadboards.  Ontwerpers, stylisten en ook visagisten. Het is hun manier om hun collectie, hun stijl en de allernieuwste trends in beeld te brengen. Maar een moodboard is meer. Een moodboard helpt je richting te geven en te houden. 

Beelden zijn sterker dan woorden

Omdat je hersens in plaatjes denken spreekt een moodboard veel directer je onbewuste aan. Het moodboard is het totale plaatje, het grotere geheel in één keer. In één oogopslag breng je je doelen en verlangen in beeld. En onbewust gaan je hersens op zoek naar die informatie die past bij dat plaatje. Zodat je onbewust je verlangens waar maakt.

Wat wil jij graag in je leven of voor het nieuwe jaar? Wat zijn je dromen en verlangens? Hoe ziet je ideale leven eruit? Hoe ziet jouw droomomgeving eruit? Als je dat nog niet echt weet, ontdek je tijdens deze workshop wat jouw hartewensen zijn.

Je gaat aan de hand van een oefening ontdekken wat jouw ideale plaatje is. Om dat plaatje daarna visueel te maken met beeldmateriaal. Je gaat knippen, scheuren uit tijdschriften en andere materialen (je mag ook zelf materialen meenemen) en laat jouw droombeeld ontstaan.

Het resultaat is een prachtig moodboard met inzicht in jouw hartewens(en) gemaakt met diverse materialen waar je inspiratie uit kunt halen. Wil je meer weten over wat een moodboard is en wat het doet? Lees dan het artikel Ver beeld ing

De workshop wordt gegeven door Mirjam Rijpkema van Hartflow. Kijk voor meer informatie op haar website: www.hartflow.nl

Moodboard voorbeeld

Moodboard voorbeeld

Moodboard voorbeeld