Je patroon doorbreken!

Datum: dinsdag 8 oktober 2013
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Leeuwarden

Investering: Nu 35,00

Deze training heeft inmiddels reeds plaatsgevonden

Terug naar agenda


Zo simpel dat je er niet aan denkt!

In een gesprek kun je zo maar hebben dat je denkt; goh, daar had ik nog niet aan gedacht.
Oh, doe jij dat zo??

Inzichten en bewustwording in een gesprek met jezelf of met anderen kunnen je helpen om een situatie te veranderen. Het ontmoetingsspel helpt je. Er zijn vele gedachten en soms wil het zijn dat je er in vast zit en met het ontmoetingsspel kom je op gesprekken waar je vaak niet aan denkt om er over te spreken.

Er niet bij stil staan wat je doet.

In gesprek gaan en het naar buiten brengen van je gedachten brengt je verder. Inzichten en bewustwording krijg je door te communiceren met anderen maar ook anders communiceren met jezelf. Hoe jij reageert op wat een ander zegt heeft te maken met jouw gevoel. Je staat er niet bij stil wat je doet en hoe je reageert want je doet het onbewust. Je hebt het niet in de gaten, tot dat … iemand anders het zegt.

Word je bewust wat je doet en hoe jij je daarbij voelt.

Zit je in een patroon van:

En je wilt het anders!

Dan is deze workshop iets voor jou! 

Het ontmoetingsspel

Het spel heeft een aantal hoofdthema’s en onderwerpen wat invloed heeft op de hoofdthema’s.
Door het spel krijg je inzichten en bewustwording in wat je denkt, doet en voelt.

We voelen allemaal, waar je je vaak niet bewust van bent is dat wanneer het niet goed voelt dat je daar een beslissing op baseert. Met deze workshop krijg jij duidelijkheid in wat je doet.


Wil jij iets veranderen of anders doen?

Dan is het belangrijk dat je weet wat je doet en hoe je het kan veranderen. Met het 4G Procesmodel ga je de stappen echt zetten. Het wordt duidelijk wat je doet, hoe je het doet en wat voor gevoel je hierbij hebt. Met het 4G Procesmodel krijg je in heldere stappen duidelijkheid.

De kaarten helpen jou het thema duidelijk te maken wat nu van toepassing is voor jou. De workshop heeft niet alleen invloed op het thema waar je me bezig gaat op dat moment én het heeft ook invloed op andere zaken.

De workshop die voor altijd een verandering in je leven geeft is zeker € 225,- waard!  Wanneer je je nu aanmeld betaal je niet € 225,- en ook niet € 150,-

Nu aanmelden voor maar € 35,-

Workshop: Zo simpel dat je er niet aan denkt!

Geeft jou de tools  met een hand-out om de stappen simpel maar effectief te zetten naar de verandering die jij wilt! 

Trainer: Margje van der Lei