Veelgestelde vragen

Vraag:
Graag wil ik een bestelling plaatsen maar mijn e mail wordt niet herkend! Tevens wil ik een nieuw wachtwoord aanvragen.

Als je voor de eerste keer iets besteld heb je geen wachtwoord nodig. Je hoeft ook niet in te loggen. Je kunt gewoon bestellen zonder inloggegevens. Het programma waar de bestellingen in worden verwerkt is een ander bestand en programma dan waarin de nieuwsbrieven worden verstuurd. Je bent als je nog niet eerder iets hebt besteld waarvoor betaald moest worden niet bekend in dat systeem. Dus je moet gewoon als nieuwe klant bestellen. Je hebt dan geen inloggegevens nodig de eerste keer. Pas als je daarna nog een volgende keer weer iets zou willen bestellen kunt je dat via inloggegevens doen.

Vraag: 
Ik heb wel interesse in de meditatie aanbieding, ik ben niet in het bezit van een mp3 speler wel van een iPhone 5 en een iPad. Is het ook mogelijk om via deze apparatuur de meditatie oefeningen te beluisteren? Dat is me niet helemaal duidelijk in de mail.

Er zijn dan twee manieren om de bestanden te kunnen beluisteren.

  1. Rechtstreeks via de link in je mail. Dat werkt alleen als je internet hebt als je wilt luisteren.
  2. Door de bestanden te downloaden op je pc of je laptop en dan via iTunes of windows mediaplayer overzetten naar het apparaat waarop je de bestanden wil zetten.

Bij de tweede optie heb je altijd de beschikking over de bestanden en dat is om die reden denk ik ook handiger. 

Vraag/Opmerking
Bedankt voor de meditaties. Het is gelukt ze te downloaden of onderstaande twee na. De mail was inderdaad in de spam map terecht gekomen. 

 Bonus: Ik adem in met muziek Meditatie MP-3

 In contact met je beschermengel met muziek Meditatie MP-3 3

Je hebt helemaal gelijk. Daar is iets mis gegaan. Niet echt handig van mij! Ik zal morgen nog een mail met FAQ sturen en de links naar beide bestanden, zodat iedereen alsnog ook deze bestanden ontvangt. En hier zijn in ieder geval de links naar het juiste en het ontbrekende bestand. En ja helaas gebeurt het soms dat mail door mijn mailadres verstuurd in je spambox terecht komt. Als je de bestanden dus niet kunt vinden, kijk dan eerst even of ze daarin terecht zijn gekomen.

https://s3.amazonaws.com/meditatiesconfront/In+contact+met+je+beschermengel+met+muziek.mp3

https://s3.amazonaws.com/meditatiesconfront/Ik+adem+in+met+muziek.mp3 

Vraag:
Ik kan de bestanden niet op mijn ipod afspelen of kopiëren . Hij geeft aan dat het niet op de Ipod gekopieerd kan worden. Dit is natuurlijk erg jammer. Is er geen andere mogelijkheid om het gekopieerd te krijgen op mijn Ipod?

Op welke manier probeer je de bestanden op je ipod te zetten? Als je een Apple iPod hebt, dan moet dat namelijk altijd via iTunes. Dat betekent dat je de bestanden eerst in iTunes moet kopiëren of slepen en dan synchroniseren.  In iTunes kun je vervolgens ook aangeven of alles uit iTunes gesynchroniseerd moet worden of een deel van de bestanden. Het kan zijn dat de bestanden niet standaard staan aangevinkt om gesynchroniseerd te worden.

Vraag:
Ik vind de aanbieding erg leuk, maar heb geen MP3 speler. Is het ook mogelijk om de meditaties op een CD te kopen?

Nee ik heb de bestanden niet als cd. Maar wellicht heb je wel een smart Phone. Of een tablet of ipad? Want daar kun je ze ook op afspelen. Als je op de link klikt in de mail zouden de nummers als de instellingen op je apparaat daarin ondersteunend zijn direct moeten kunnen worden afgespeeld. Uiteraard kan het ook op je laptop of pc, maar dat is misschien niet zo handig. Overigens is een mp-3 speler tegenwoordig echt heel goedkoop te koop. Als je het je permitteren kunt, voor minder dan 8 euro heb je er al een… Google maar eens op goedkope mp-3 speler.

Vraag: 
I
k wil graag de feestaanbieding van  acht geleide meditaties/visualisaties met 1 bonus bestellen, maar ik heb geen ideal kan wel per giro-betalen is dat mogelijk? 

Ja hoor, dat kan wel. Overmaken kan dan op: 
NL66 INGB 0001977535  ten name van ConFront Coaching en Training
Zet er bij de mededelingen wel even iets bij van: Aanbieding meditaties o.i.d. Anders weet de boekhouder niet wat ie doen moet J En stuur me even een mail als je dat hebt gedaan, dan zorg ik ervoor dat je de bestanden ontvangt. Dit antwoord is ook van toepassing voor iedereen die vanuit een ander land dan Nederland, bv. België bestelt. Als je vanuit het buitenland over maakt heb je nog wel de BIC code van de bank nodig. Die is voor de ING bank: INGBNL2A.

Schroom niet om als je vraag niet is beantwoord of je komt er niet uit om contact op te nemen. Ik ga dan mijn best doen ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk geholpen wordt.

 

 

 

Facebook-reacties