Vrouwenwoensdag

Stimulerende uitwisseling en workshops op het gebied van werk, ondernemen, balans en persoonlijke ontwikkeling.

Vrouwenwoensdag avonden

Ontmoet andere vrouwen tijdens een leuke en leerzame avond. Voor ruimte, ontwikkeling, inspiratie en handvatten. Elke tweede woensdag van de maand door het hele land. Neem de tijd voor jezelf en je wensen. Doe mee!

Ontwikkelen

Je persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Slim omgaan met je energie en maximaal genieten met en van je gezin. Werken en leven met plezier. Ruimte zoeken voor jezelf, je plannen en je dromen. Het leven kan druk zijn. Je doet het prima, maar kan het ook anders? Welke mogelijkheden en kansen kun je creëren? Hoe doen anderen het?

Betaalbaar

Vrouwenwoensdag brengt je samen met anderen vrouwen. De inschrijving, per keer, is bewust betaalbaar.

Op www.vrouwenwoensdag.nl kun je in de agenda elke maand kiezen uit verschillende thema's verdeeld over twintig locaties in het land. De onderwerpen variëren van moeder-, werknemer- en ondernemerschap. Waarmee wil jij aan de slag?

Ervaringen/opmerkingen van deelnemers aan de diverse avonden:

Van doelloos naar 4 doelen na inspirerende workshop 'Wens of werkelijk-
heid. Ik vond het een feestje en een kadootje! Nogmaals dank.
Petra de Jong op Twitter 

De coach was prettig, eerlijk, zichzelf en gastvrij. Ik had geen grote verwachtingen. Positief vond ik dat we zoveel gemeen hadden en zo snel contact..

De avond was erg plezierig, leerzaam, bewustwording van je gedachten en denkpatronen. Ik ga direct tijd nemen voor mezelf en trainen in het dingen op een lager/langzamer tempo te doen. Prima, rustige, leerzame coach.

De avond was goed. Stilte ervaren. Over bewustzijn gehoord.  Rustige, uitnodigende coach. Joke Kuperus 

Leuke inspirerende avond. Een 10 waard. Leuk dat het anders loopt dan gepland. Positieve en leerzame coach. TD

Positief confronterende avond. Zinvol was het doorvragen bij één persoon naar de achtergronden van terugkerend gedrag wat beperkend blijkt te zijn. Ik ga mijn slachtoffergedrag eens verder ontleden. Prima, beetje directe coach, maar dat werkt.

Aantal eye-openers en nieuwe inzichten gehad. Praktische persoonlijke tips. Zinvolle tips, info en praktijkervaringen. Ik ga verder met het doornemen van de informatie en met mijn persoonlijke thema. Rustige, deskundige iets te afwachtende coach. Aangenaam direct.

De avond was anders dan verwacht. Constructief door het delen van ervaringen van de andere deelnemers die al of niet een bedrijf hadden. Ik ga de vragen verder uitwerken en keuzes maken.

Prikkelende, gezellige avond. Ik ga mijn marketingplan maken. Goede coach.

Prikkelende, confronterende, verhelderende en gezellige avond. Ik ga naar aanleiding van deze avond mijn website bekijken. Deskundige, eerlijke en verhelderende coach.
Lusanne Woltjer, eigenaar Muze Vormgeving 
 

Leuke en gezellige avond. had wel gedacht dat het 'zakelijker' zou zijn. Zinvol was het bepalen van je niche. Ik ga nu mijn speciale doelgroep meer uitdiepen. Aardige en zeer deskundige coach.
Gjillie Katsma, eigenaar Salon Gjillie  

 

Na een kwartier had ik al waar voor mijn geld, toen viel het kwartje. De rest van de avond heb ik als erg stimulerend ervaren, een eye-opener. De avond heeft me zeker gestimuleerd stappen te zetten. Heb een afspraak met mezelf en ook medecursisten gemaakt. Stimulerende, inspirerende en confronterende coach, zoals altijd.
Petra Vleeshouwer, Coördinator Taalcoachproject

Heel goed om te zien wat ik al heb bereikt tot nu toe en leuk om de verhalen van anderen te horen. Zinvol was het formuleren van concrete acties. Ik ga in elk geval mijn best doen me te focussen op het positieve. De rood/groen oefening was een goede reminder/eyeopener. Prettige en ter zake kundige coach. De ruimte rope een welkom gevoel op, ook al is het misschien maar een gewone kantoorruimte. De koffie stond klaar en er was chocola.

 

Mooi aantal van 8 + coach. Die ons zeer aangenaam verraste met allerlei lekkers bijde koffie, the, waar je niet van af kunt blijven. Vooralleuk om zo'n avond met alleen vrouwen te zijn. Die delen veel sneller hun 'uitdagingen' in het leven met anderen. De diversiteit in personen maakt het dan snel boeiend. En geeft gauw herkenning in worstelingen van anderen. Inclusief die van de Surinaamse moeder met haar oer-Hollandse dochter. De hele avond bezig zijn met je wensen/dromen werkt als een opkikker.  De avond heeft zeker inspirerend gewerkt. Leuke, wijze, krachtige, inspirerende coach. Gastvrij, open, good looking ondernemer.
Angela Jansen, Business Consultant, ondernemer

Inspirerende en motiverende avond. Ik kwam eigenlijk vrij blanco c.q. doelloos naar deze avond en had er voor aanvang al bijna spijt van dat ik me ergens in december opgegeven had. Was een fijne avond en heb voor mezelf enkele doelen kunnen formuleren, dus mezelf als het ware weer op de rails gezet. Ben zeker geinspireerd geraakt. Hoewel het door de waan van de dag altijd lastig is om je je doelen voor ogen te houden. Ik heb daarom binnen de gestelde doelen wel weer prioriteitsdoelen bepaald. Deskundige, motiverende en inspirerende coach. Prima dus! Vond de inbreng van sommige deelnemers ook erg leuk. Prima locatie, rustig en uitnodigend.
Petra de Jong, Werkcoach/trainer

 

Ik had me in een opwelling opgegeven en was heel erg benieuwd hoe het zou worden. Het bleek een hele leuke groep te zijn van verschillende leeftijd en achtergrond, maar wel met hetzelfde doel. Het constructieve vond ik de openheid en het vertrouwen dat er direct was, mede door de ontvangst van de coach en de uitstraling van de ruimte. Het meest zinvol vond ik het werken met opdrachten en tussendoor in groepjes praten met andere deelnemers. Ook de coach die op de achtergrond bij sommige onderdelen zomaar wat vragen en mogelijkheden hardop de ruimte in stuurde werkte voor mij erg inspirerend. Toen ik naar huis ging was ik weer een compleet mens. Het was precies wat ik op dit moment nodig heb. Ik had de volgende dag een moeilijk gesprek met mijn afdelingshoofd en ben daar als een sterker mens heen gegaan. Ik heb me eindelijk eens op een open en professionele manier kunnen laten zien. De coach was een vriendelijke en kundige begeleider, die haar hart voor een deel voor ons openstelde en uit ervaring sprak. Niet iemand die het je zelf maar uit laat zoeken, maar juist al sturende de ruimte geeft om de dingen juist zelf te ontdekken. Hierdoor kreeg ik eindelijk de rust om weer mezelf te vinden en te beseffen dat mijn hart en hoofd niet meer een waren. M.W.

 

Ik vond het een fijne, leerzame, confronterende maar ook gezellige avond. Het constructieve zat hen voor mij in het feit dat ik een aantal zaken moest formuleren voor mezelf. De coach vroeg daar op door en daar zat in één keer een hakkelende vrouwe, dat maakte mij wel bewust dat ik spijkers met koppen moet slaan. Ik was er al wel mee bezig, maar liep er wel eens in vast, en dat zal vast nog wel eens gebeuren. Ik heb het met mijn partner besproken en we hebben de eerste practische stappen gezet om mijn doelen te realiseren. De coach heb ik ervaren als een warme persoonlijkheid, maar niet te soft en daar hou ik van. 'Streng maar rechtvaardig' zeg maar ;-) Greetje Swart
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikelen over Vrouwenwoensdag

Lees artikelen over Vrouwenwoensdag.