Liever Voor Elkaar

relatiecoaching Leeuwarden Friesland

In 7 stappen en 2 dagen de liefde weer terug

Je vindt het misschien wel moeilijk te geloven, maar het kan echt! Ontdek hoe ook jij een leven lang kunt liefhebben, verschillen kunt overbruggen en het contact versterken.

Is dit alles?

Je bent misschien al een poosje bij elkaar en denkt wel eens: is dit het nu? Je zou wel graag….

De rauwe werkelijkheid is anders:

De eerste spanning van verliefdheid lijkt al eeuwen geleden en je zit met elkaar in een sleur, waarin irritaties soms de overhand hebben. Grote uitdaging is om bij je gevoel van liefde voor elkaar te blijven komen.

Er uit stappen...

Dit was niet bepaald wat je voor ogen had toen je besloot samen verder te gaan. Je voelt je ondanks dat je samen bent soms heel alleen. Je hebt misschien samen kinderen gekregen en zou er soms wel uit willen stappen. Maar dat doe je niet, omdat de gevolgen daarvoor ook niet alles zijn. Je hebt misschien ook wel het idee dat het anders moet kunnen. Alleen heb jij de handleiding daarvan nog niet te pakken. En ook als je wel een fijne relatie hebt is het zinvol om af en toe eens te kijken naar hoe je het samen nóg leuker kunt hebben.

Hier kom je samen niet meer uit:

 

Het kan ook anders! Stel je maar eens voor:

Wat moet er gebeuren om dat te bereiken?

Wees empathisch
Begrijpen wie jij bent en wie de ander is en hoe je geworden bent tot wie je bent

Verschillen overbruggen
Ontdek de verschillen tussen elkaar en mannen en vrouwen in zijn algemeenheid en je zult elkaar beter begrijpen. Beter leren luisteren naar elkaar en meer waardering en respect opbrengen voor elkaars standpunt, gevoel en positie. De tijd nemen om iedere dag consequent en consistent alle geweldige dingen van je partner op te merken en hem of haar dat ook te vertellen

Acceptatie
Elkaar niet steeds proberen te veranderen, maar accepteren dat je beiden op dit moment bent wie je bent. Corrigeer elkaar niet.

Veiligheid
Stel nooit de relatie zelf ter discussie

Hartsafspraken
Besluit samen dat geluk voor gelijk gaat en los de verschillen van inzicht constructief op.

Dit ontdek je in deze training!

In deze sprankelende en ontspannen tweedaagse training begeleid ik je om de 7 essentiele stappen te zetten, die nodig zijn om de verschillen tussen jullie te overbruggen, om elkaar te geven wat je van elkaar wilt ontvangen, zodat de  harmonie en liefde in jullie relatie verder groeit.

De training in 7 stappen:

1. Wie ben je, waar kom je vandaan en wat zorgt er voor dat je nu doet wat je doet.
2. Wat kun je doen om het oude niet effectieve patroon waarin je zit te onderbreken
3. Leren luisteren met resultaat
4. Het gebruik van humor, vergeving en positiviteit.
5. Hartscontact. Wat wil je samen delen en bereiken?
6. De winst van de verschillen
7. Omgaan met weerstand en conflicten

Hoe werkt het trainingsprogramma?
Hierbij wat je krijgt als je deelneemt.

1. Twee dagen aaneengesloten training
2. Schriftelijk materiaal ter ondersteuning van het geleerde

Bonus

Een sessie relatiecoaching van anderhalf uur

Waarom naar mij luisteren?
Wie is Nelly?

Nelly de Jong Trainer, Coach, SprekerNa een carriere in het HRM vak ben ik me steeds meer gaan richten op de persoonlijke ontwikkelingskant van mensen. Zelf heb ik ook jarenlang geploeterd om rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid aan te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde, paste ik ook zelf toe en het bleek te werken.

In de afgelopen jaren heb ik sindsdien vele mensen via mijn coaching, training en loopbaanbegeleiding begeleid om ze een duwtje in de rug te geven. Honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Veel van mijn klanten voelen zich meer ontspannen en zijn zich bewust van de keuze die ze hebben in hun bestaan.

Via dit programma wordt het ook voor jou mogelijk om van deze kennis gebruik te maken.

Dit bracht het hen:

We waren op het punt, dat het ‘een paar minuten voor twaalf’ was in onze relatie. Hoe nu verder? We kunnen nu, voor elkaar, meer begrip opbrengen. Nemen ook meer tijd voor elkaar. We zijn relaxter en er is minder spanning tussen ons.

 

Door meer inzicht in mezelf, bewustwording van hoe je dingen zelf kunt veranderen en sturen heb ik veel meer energie gekregen om de dingen te doen die ik wil doen en jawel “moet” doen. Samen zijn we bewuster waarom je reageert zoals je dat doet en spreken we weer duidelijke taal.

 

Niet meer afwachten tot een ander iets verandert, als ik iets wil moet ik het zelf ook doen. Spreken over ik ipv je heeft mij heel erg geholpen in mijn eigen verantwoordelijkheid nemen op mijn werk en thuis. Anders luisteren naar de kinderen en mijn man. 

 

Samen praten over de dingen die je bezig houden, al schiet het er gauw bij in als we druk zijn, dus daar moeten we erg om denken.

 

Stond stil en had het idee dat wij achteruit gingen. Ik sta er nu weer positiever in. Door meer te praten ervaar ik veel minder teleurstellingen.

 

Ik voel bij mijn vrouw meer bewustwording op het financiële vlak waardoor ik mij prettiger voel. We hebben een vaste “vergaderavond” wat zorgt voor een betere communicatie. We hebben al enkele avonden/dagen gepland voor ons samen

 

Letten op mijn gevoel, blijven praten met mijn vrouw. Ik vond het erg leuk.

 

Ik ben blij dat we dit hebben gedaan. Het heeft mij enorm geholpen.

 

Voor wie is dit programma bedoeld?

De training Liever voor elkaar is bedoeld voor partners en alleenstaanden die willen leren hoe ze hun relatie kunnen verdiepen en verbeteren. Deze training biedt inzicht in wat een goede relatie tot een goede relatie maakt en is daarom ook geschikt voor mensen zonder relatie. De training is een cadeautje voor ieder stel dat elkaar opnieuw wil ontdekken en liefhebben. Voor deze training wordt uitgegaan van MBO of hoger niveau.

Data

De training wordt op twee aaneengesloten dagen gehouden. Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor de eerstvolgende training op de agenda. 

Meedoen?

Meedoen aan de training vraagt een investering in jezelf of je relatie van € 397,00 inclusief BTW per persoon. De verblijfskosten zijn hier niet bij inbegrepen en zijn afhankelijk van de gekozen locatie. Deze training zal ergens plaatsvinden in een hotel in een sfeervolle omgeving, zodat je er ook een weekendje-weg gevoel bij hebt. De locatie wordt nog nader vastgesteld.

Op verzoek

Op verzoek kan de training ook per koppel plaatsvinden en zal dan een aangepast programma en tijd hebben. 

100% garantie

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je merken dat je toch iets anders had verwacht, dan kun je na afloop van dag 1 van de twee-daagse training alsnog besluiten te stoppen. Je krijgt dan al je tot dan toe betaalde cursusgeld terug, uitgezonderd € 75,00 administratiekosten en onder teruggave van alle cursusmaterialen.

Je loopt dus geen enkel risico

Je zit dus nergens aan vast. Als je na de eerste bijeenkomst denkt: Dit is niets voor mij, dan ontvang je gewoon je geld terug. 

Meer informatie vragen?

Vragen

Heb je vragen of ervaar je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag! Stel je vraag en je krijgt binnen 48 uur antwoord.

 

Meld je nu aan en wordt Liever Voor Elkaar