Liever Gelukkig (met mindfulness)

Liever Gelukkig met Mindfulness


Gelukkig in 7 stappen

Voel je je vaak gestrest en wil je liever: 

 

Gelukkig zijn?

Meer energie hebben?

Elke situatie ontspannen aan kunnen?

Rust in jezelf?

Dicht bij jezelf blijven en bij wat voor jou belangrijk is?

Je emoties reguleren ongeacht de situatie?

In balans zijn voor evenwichtiger relaties en een betere gezondheid?
 

Voor veel vrouwen is de realiteit anders:

Veel ballen in de lucht moeten houden, het gevoel hebben geleefd te worden en het idee hebben het nooit goed genoeg te doen. De grootste uitdaging is om in die gekte van de huidige maatschappij heel dicht bij jezelf te blijven en rust in jezelf te vinden. 

 

Zo had je je het niet voorgesteld...

Die gekte en hectiek is waarschijnlijk ook niet wat je in gedachten had toen je vol goede moed aan die baan, 
kinderen of bijvoorbeeld je relatie begon. Misschien ben jij ook wel zo’n alleskunner, die ook nog denkt dat ze alles moet…. Altijd maar doorgaan, niet zeuren en hard werken. Net als zovele andere vrouwen heb je dat waarschijnlijk ook gewoon van huis uit meegekregen. Je wilt het graag goed doen en het liefst het iedereen naar de zin maken. Maar het is wel veel. Je komt zelf in het verhaal bijna niet meer voor.


De 
meest voorkomende problemen:
 

Je 'moet' van alles van jezelf en anderen

Je hoofd is vol met allerlei soms storende gedachten

Je hebt het idee dat je je bewijzen moet in verschillende rollen

Je moet zoveel combineren dat het druk en stress oplevert

Je bent steeds vaker moe en geirriteerd

Je gezondheid wordt minder en je krijgt fysieke klachten

Je bent vatbaarder voor blessures en virussen en je bent sneller ziek

 

Zo kan het ook!

  

 Je kiest voor je geluk en leeft je leven voluit

Je voelt je ontspannen

Je relaties verlopen soepeler, omdat je minder geïrriteerd bent

Je hebt een betere weerstand tegen ziekte

Je creëert de werkelijkheid die jij graag wilt

Als je wat met je kinderen of partner doet, ben je ook echt 'aanwezig'

Je (glim)lacht om de collega die je altijd zo irriteerde en reageert op een
                    ontspannen manier op wat zich voordoet

  

Vijf oplossingen om dat te bereiken:

1.  Bewust worden
 

Om een gelukkig en ontspannen leven te leven, is het van belang om te begrijpen wat de rol van je ego (je denken) is in hoe je je voelt. Gelukkige mensen weten dat ze niet hun ego zijn, maar het bewustzijn voorbij het ego. Je meer en meer bewust worden van je gedachtes en hoe je gedachtes je gevoelens bepalen en de keuze die je daarin hebt zorgt voor een groeisprong.
 

2. Onderzoek je gedachten
 

Het geheim van gelukkige mensen is dat ze weten dat ze ook hun gedachten niet zijn. Zij weten dat gedachten in grote hoeveelheden voorbij komen en kiezen daar bewust die gedachten uit die hen verder helpen in hetgeen ze willen vormgeven in de werkelijkheid.
 

3.  Accepteer wat er is

Sommige dingen in je leven zijn nu een keer zoals ze zijn. Hoe eerder je dat accepteert en je je er niet meer tegen verzet, hoe minder je je er je energie in of door verliest. En hoe meer energie je overhoudt voor de werkelijk belangrijke dingen.
 

4.  Ga met de stroom mee
 

In plaats van tegen de stroom in te zwemmen en regelmatig in strijd te zijn met wat dan ook maar laten gelukkige mensen zich dragen door de stroom van de rivier. Ze bewegen mee met wat het leven hen brengt.
 

5.  Leef je verlangen

Gelukkige mensen leven hun verlangen in plaats van hun gemis. Als je in het veld van alle mogelijkheden stapt, dan zijn er ontelbare kansen en mogelijkheden in je leven die je alle de ervaring van van vrede, vreugde, liefde en wat je maar wilt kunnen brengen.


Dit ontdek je in mijn training:

In dit uitgebreide programma van twee maanden begeleid ik je om de 7 essentiIële stappen te nemen, die nodig zijn om overal en altijd rust in jezelf te vinden. Zodat je je in iedere situatie goed voelt, waardoor je meer plezier, geluk en energie in je leven ervaart.
 

7 Stappen voor een gelukkiger leven:

  1. Je wordt je steeds beter bewust van de wijsheid van je lichaam
  2. Je ontdekt hoe je afstand van problemen kunt nemen
  3. Je onderzoekt je eigen gedachten
  4. Je accepteert dat er is wat er is
  5. Je onderzoekt je verlangens en leert je aandacht richten op je verlangens
  6. Je wordt je steeds bewuster van je (ongekende) vermogens en mogelijkheden
  7. Je ontdekt hoe je adequaat kunt omgaan met tegenslag
 

Dit leverde het hen op:

    

 

Hoe werkt het trainingsprogramma?

De training bestaat uit acht wekelijkse lessen met schriftelijke theorie in combinatie met oefeningen en geleide meditaties. In de training krijg je allerlei verschillende vormen van mindfulnessoefeningen aangeboden. Er zit voor iedereen een passende vorm bij die praktisch is en in jouw leven past. 

 

  1. Acht weken lang ontvang je naast de online lessen met schriftelijk materiaal allerlei geleide visualisaties om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen.
  2. Je ontvangt audio opnames van tenminste 20 geleide meditaties en visuatlisaties, zodat je zelf kan kiezen en ervaren wat voor jou het beste werkt. 

Waarom naar mij luisteren?
Wie is Nelly?

Waarom mij geloven? 

Dit is wat anderen zeggen:  

Ik heb mezelf leren kennen. Kan dingen nu vrij gemakkelijk accepteren. Ik liep steeds tegen dingen uit het verleden aan. Daar heb ik nu geen last meer van. Ik heb weer zin in alles eigenlijk en ben me veel meer bewust van hoe ik en de dingen in elkaar zitten. Mijn leven is er aangenamer, relaxter, ontspannen, levendiger en energieker door geworden. Het heeft me veel meer gebracht dan ik verwacht had.


Addy Bouwma

 

Ik heb meer energie gekregen om dingen te ondernemen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, geloof in mezelf. Het heeft mij mezelf teruggebracht. Liefde en licht gebracht. Ben nu daadwerkelijk gelukkiger.


Helene de Jong

 

Mijn zelfkennis is beter. Ik voel eerder dat ik moe ben en dat ik dan echt alleen moet zijn. Ik zeg: verplicht invoeren op school :-) in deze gestreste maatschappij.

Gryt Beerda

 

Ik heb geleerd dat wat er is, gewoon is. Weer durven voelen, minder oordelen en meer luisteren naar anderen. Ik was een bonk spanning en verdriet. Zat in een proces van accepteren en loslaten, van bewustwording, van vertrouwen. Ik ben nu minder opvliegend en minder snel kwaad en ik lach weer. Het is een hele goede methode om rust te vinden in jezelf en minder snel te oordelen en bewuster om te gaan met situaties. Het heeft me eigenlijk meer gebracht dan ik verwachtte. het was een noodsprong die heel goed is uitgepakt.


Marga Westrate

 

Ik kan nu mijn gedachtenstroom stoppen of ombuigen naar positievere gedachten. Ik ben milder voor mezelf. Ik was somber, in paniek toen ik aan de training begon. Nu ben ik rustig, vrolijk en meer opgewekt. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben minder angstig en kies meer voor de dingen die bij mij passen.


Margriet Dekker

 

Ik had veel weerstand tegen wat ik voel en dacht en weet nu dat ik door mijn kijk te veranderen mijn gevoel kan veranderen. Ik heb nog veel te oefenen, maar ben me nu meer bewust van hoe het bij mij werkt. Ik kan me net iets vaker uit een bepaald gevoel halen. Ik ben me van heel veel gedachten bewust geworden en besef dat ik in veel zaken vastzit qua gedachten. 


Anoniem

 

Ik leer steeds beter mindful te zijn! Niet meer in valkuilen te stappen. Niet boos worden, maar een oplossing bedenken en mezelf de vraag te stellen: Waar komt die boosheid vandaan? Ik bouw ook meer zelfvertrouwen op. Ik heb nu meer energie, meer zelfvertrouwen, veel meer bewustwording. Grenzen stellen blijft nog lastig, maar de relaties zijn beter omdat ik minder kwetsbaar ben.


Karin Zondervan

 Voor wie is dit programma bedoeld?

De cursus Liever Gelukkig (met mindfulness) is voor jou bestemd als jij je te veel door je hoofd en te weinig door je hart laat leiden. Als jij 's nachts regelmatig ligt te malen in plaats van slapen. Maar vooral voor als je de uitknop van je gedachten kwijt bent en  je je Liever Gelukkig wilt voelen. 
 

Even praktisch

Omdat de training een online training is kun je hem volgen op jouw tijd en in jouw tempo. Je ontvangt de lessen wekelijks, maar bent vrij om er net zolang over te doen als voor jou goed voelt. Het materiaal blijft voor je beschikbaar en is te downloaden zodat je het vrij voor jezelf kunt gebruiken.

 

Meedoen is een investering in jezelf!

En bedraagt nu tijdelijk € 97,00 inclusief BTW. 

100% garantie

Je loopt geen enkel risico! Misschien twijfel je of je je zult aanmelden en of deze training wel iets voor je is. Sluit de training wel aan bij mijn situatie en wat kan ik er precies mee? Ik begrijp heel goed dat het best lastig is een dergelijke beslissing te nemen. Je moet immers betalen voor iets waarvan je nog niet 100% zeker weet wat het je op gaat leveren en hoe waardevol het voor je is. Iets waarvan ik overigens helemaal overtuigd ben. Daarom bied ik je een niet goed geld terug garantie. 


Mocht je merken dat je toch iets anders had verwacht, dan kun je na afloop van de eerste les van de 8-weekse training alsnog besluiten te stoppen. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Je zit dus nergens aan vast. Als je na de eerste les denkt: Dit is niets voor mij, dan ontvang je gewoon je geld terug. Meld je vandaag nog aan, zodat binnenkort rust, ontspanning en geluk ook jouw leven kleuren. 


Ben jij klaar om...
 

Waar en wanneer je het wilt innerlijke rust te hebben?

Onder alle omstandigheden dicht bij jezelf te blijven?

Alles wat je niet dient lost te laten?

Te ontdekken hoe je je echt gelukkig kunt voelen?

In contact met de wijsheid van je lichaam te komen?

 

Doe niet mee met de training wanneer je...
 

Geen tijd voor jezelf wilt of kunt vrij maken

Niet in contact wilt komen met je authentieke zelf

Niet bereid bent om je oude en niet functionele patronen los te laten

 

Eenvoudig

In deze training ontdek je hoe je op een zeer eenvoudige manier gelukkig kunt zijn met wie je bent en met wat zich in je leven aandient. Bovendien ontdek je hoe je de kwaliteit van je leven heel gemakkelijk kunt verbeteren.


Vragen

Heb je vragen of is er nog iets onduidelijk, dan hoor ik dat graag! Stel je vraag en je krijgt ons antwoord binnen 48 uur.