Liever Energieker

Training Liever Energieker

Niets smaakt zo lekker als slank en gezond zijn!

Ontdek hoe ook jij uitstekend voor jezelf kunt zorgen, lekker kunt eten en meer, veel meer energie krijgt voor al die leuke dingen die je altijd zo graag wilde doen. Is het voor jou nog zo simpel niet om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen? Heb je een laag energieniveau, last van stress en/of worstel je misschien met al die diëten en dieetvervangers? Ben je er ook al achter dat ze uiteindelijk niet doen wat ze beloven? Blijvend gewicht verliezen en goed voor jezelf zorgen doe je niet door een dieet. Dat vraagt een verandering van je levensstijl. En een verandering van je levensstijl begint tussen de oren. Want  tussen de oren ontstaat die zin in eten. Heb je overgewicht en een slechte gezondheid?  

De meest voorkomende problemen:

Weinig energie voor nieuwe dingen (of voor bestaande dingen)

Allerlei vage klachten als moeheid, geïrriteerdheid, snel vatbaar voor allerlei                   ziekten en ontstekingen.

Maar ook kanker, gewrichtsklachten en hart- en vaatziekten komen vaker                      voor bij mensen met overgewicht en een slechte gezondheid.

Verder is vrijwel altijd sprake van een lage zelfwaardering en zijn er                               problemen met het stellen van grenzen.

 

Toch hoeft dat niet zo te zijn! Het kan ook zo:

Je voelt je energiek en gaat weer met gemak de trap op

Je hebt een stabiel gewicht en rust in je hoofd

Je zorgt goed voor jezelf, bent trots op jezelf en wie je bent

Je voelt je gezond en fit en hebt meer zelfvertrouwen

Je slaapt beter en hebt een betere basis om oud te worden

 

Hoe bereik je dat?

Om je eetgedrag blijvend te veranderen zijn de volgende dingen noodzakelijk:

1. Een uitdagend doel

Zonder doel geen doelpunten
Tien of meer kilo kwijt willen raken is niet echt een uitdagend doel. Wie wil er sowieso iets kwijtraken? Je zenuwstelsel verbindt aan kwijtraken meestal iets negatiefs. Een uitdagend doel is een doel waar je weer van gaat stralen. Misschien dat je weer in die ene bikini wilt, waarin je er zo spetterend  uitzag? Of misschien wil je in staat zijn 10 kilometer hard te lopen. Wat het ook is, het moet je motiveren en je moet er echt, echt heel blij van worden als je dat bereikt. 

2. Voldoende motivatie om je doel te bereiken

Als je een uitdagend doel hebt met voldoende motivatie, dan volgt uiteindelijk de rest vanzelf. In de training Liever Energieker ontdek  je hoe je je motivatie kunt vergroten en verkleinen al naar gelang je behoefte.

3. Een goed werkende strategie

Zaai activiteit, oogst gewoonte,
Zaai gewoonte, oogst karakter
Zaai karakter, oogst bestemming in je leven

Een goed werkende strategie zorgt er voor dat je ook als het even tegenzit op koers blijft. Dat je focus houdt op de lange termijn. Je aanmelden voor dit programma is een keuze voor een goed werkende strategie.

4. Bewustzijn

Het leven is geen doel, het is een reis

Als je iets wilt veranderen in je leven omdat je ergens last van hebt, dan zul je eerst moeten vaststellen wat het is waar je last van hebt. maar je ook bewust zijn wanneer, waar en onder welke omstandigheden. Zonder bewustzijn kun je niets veranderen. Zodra je in de gaten hebt dat iets niet is of gaat zoals jij dat wilt, dan ontstaat er de mogelijkheid er iets aan te doen. 

5. Overtuigingen

Als je het gelooft, zul je het zien

Je grootste tegenstander in het bereiken van je doelen, ongeacht wat voor doelen dat zijn, zijn je eigen gedachten erover. Jouw eigen gedachten die je voor waar hebt aangenomen. Die gedachten, die overtuigingen zullen moeten worden omgezet van iets dat je tegenwerkt naar iets dat voor je gaat werken.

6. Ontspanning

Gezondheid  is te belangrijk om serieus te benaderen. Ontdek hoe ook jij meer kunt genieten!

Genieten en ontspannen is cruciaal voor een gezond en ontspannen leven. Hoe meer je kunt genieten, hoe minder stress en hoe minder je de neiging zult hebben om je ongenoegen weg te eten en andere ondermijnende dingen te doen. 

Wat Liever Energieker voor je kan betekenen:

Springende vrouw

In dit jaarprogramma begeleid ik je om de 7 essentiële stappen te nemen, die nodig zijn om goed voor jezelf en je gezondheid te zorgen.

In de training doorloop je de volgende 7 stappen:

  1. Door het formuleren van de door jou gewenste uitkomst, zorg je er onbewust al voor dat je die richting uit gaat.
  2. Door je bewust te worden van alle associaties die je hebt gekoppeld aan eten, gezondheid en grenzen en de consequenties ervan, krijg je keus om het anders te gaan doen.
  3. Hoe je je trek in ongezond voedsel kunt veranderen in weerzin voor dat voedsel en hoe je gezond eten nog lekkerder kunt maken?
  4. Hoe je je omgeving kunt inschakelen als steunsysteem voor jouw doelen.
  5. Je ontdekt hoe je hersens werken en hoe kun je daar in sturen. Hoe je je negatieve gedachtepatronen kunt omzetten in positieve en versterkende gedachtepatronen?
  6. Hoe je je eetbuien te lijf kunt gaan en jezelf geven wat je écht nodig hebt.
  7. Wat te doen bij problemen en stress? Wat hebben problemen je te bieden en te leren? 

Je hoeft mij niet te geloven,
maar dit is wat anderen zeggen:

Ik heb geleerd anders naar eten te kijken, mijn eet- en bewegingspatroon te wijzigen. Dat het zeker is dat ik een gezond en slank lichaam krijg. Ik ben nu 19 kilo kwijt, heb minder hoofdpijn, voel me fitter. Ik heb meer zelfvertrouwen en ga heel anders met eten om. Het programma zit heel goed in elkaar, met herhalingen erin, alles valt op zijn plaats en het brengt me meer dan ik verwachtte. Ik ben er positief over en vind het ook leuk om ermee aan de gang te gaan. Het verandert je kijk op jezelf, je gezondheid en het verandert er echt blijvend door.  
Ciska van der Heide, Directeur Joh. Bosgra BV

 

Ik leef bewuster en sta bewuster stil bij wat ik eet en doe. Ik beweeg meer en bewuster en sta positiever in het leven. Ik heb nu meer energie en een positievere houding, waardoor ik meer zelfvertrouwen uitstraal. Mijn gezondheidsklachten zijn verminderd evenals mijn gewicht. Ik kies bewuster in voeding en werk en privé. De groep is leuk en open naar elkaar toe. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen wat betreft mijn gezondheid en levensvisie. Ik voel mij persoonlijk steeds meer groeien en geestelijk steeds sterker worden. Je kunt dit programma op velerlei gebied in je leven toepassen: werk, relaties, gezin en natuurlijk de voeding en gezondheid.
Willy Jongbloed, ziekenverzorgende

 

Ik heb veel geleerd over gezonde voeding, juiste beweging, goede ademhaling en NLP. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en ben blij, tevreden en gelukkig. Ik heb nu meer energie, zelfvertrouwen, ben een paar kilo lichter en ik kan kiezen wat ik doe. Ik heb het meest geleerd van de theorie en vooral dat ik een keuze heb. De groep is hartstikke leuk en inspirerend. Licht op gewicht brengt me zelfs meer dan ik verwachtte. Het is toepasbaar in mijn hele leven. Het is een verrijking voor je hele zijn en leven.
Jellie Djurrema, jongerencoach Jellie's Jongerencoaching

 

Ik heb heel veel geleerd. Over mezelf, over eten, over bewegen, over focussen, over hoe je denken je handelen beïnvloedt. Ik zorg nu beter voor mezelf. Ik eet, drink, beweeg en adem beter. Ik voel me beter over mezelf en ik ben beter in balans. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over mezelf. Er is 8 kilo af en ik heb meer energie. Ik heb het meest geleerd van het doorvragen van Nelly (want, hoezo, etc.). Ze is direct en zegt waar het op staat. De groep is prima. Het is fijn dat je je wel kwetsbaar op kunt stellen. Ik heb nu meer rust in mezelf, meer balans in mijn leven. Oftewel ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Het programma beïnvloedt je leven totaal op een positieve manier. Een zeer goede investering voor de toekomst.
Anoniem

 

Waarom zou je naar mij moeten luisteren?
Wie is Nelly?Ik slaap. Ik heb meer energie, beweeg dagelijks en ben 14 centimeter vet kwijt. Ik sliep slecht, at alles wat los en vast zat en had een negatief zelfbeeld. Nu eet ik 's morgens fruit, ik slaap en heb energie en ik krijg complimenten. Dit programma is niet gefixeerd op afvallen, maar op het waarom! Prettig dat niks moet en alles mag.
Marjan Kool, Interim Directeur Basisschool

 

Ik stond nergens wat betreft mijn gezondheid en nu ben ik er mee bezig om af te vallen en dat ook te blijven en goed voor mezelf te zorgen. Ik ben 10 kilo in gewicht afgevallen. Ik mag doen wat ik wil hiervoor. Niets moet en alles mag. Ik heb volgens mij meer zelfvertrouwen gekregen en stap sneller naar iemand toe om feedback te vragen. Ook heb ik sinds ik bij Nelly ben begonnen geen nagels meer gebeten. Je komt een heleboel over jezelf te weten en als je een doel voor ogen hebt je dit kunt bereiken. De groep vind ik leuk en ik vind het fijn om met anderen te kunnen delen wat er met je is gebeurd. Ook van hen te horen hoe het met hen gaat. Hier kan ik veel van leren.
Betsie Kley, ziekenverzorgende Zorggroep Noorderbreedte  

 

Ik was overspannen en ben nu tot rust gekomen. Ik zie eten nu op een andere manier. Ik heb veel meer energie, meer zelfvertrouwen, de gezondheid is beter geworden en alle keuzemogelijkheden staan open. De groep was gezellig en er viel veel te leren als jongste. De opdrachten in de groep waren voor mij echt een eye-opener. Ik raad het anderen aan omdat het werkt.
Eva van der Bos

 

Ik was te zwaar en ben intussen 8 kilo afgevallen. Ik heb geleerd doelen te stellen en meer inzicht in mezelf gekregen. Ik heb nu meer energie en zelfvertrouwen. Ik ben me meer bewust van mezelf en mijn mogelijkheden. Ik raad het programma aan omdat het mijzelf meer heeft gebracht dan alleen gewichtsverlies. Het helpt me me verder te ontwikkelen. Het was af en toe confronterend, maar daardoor juist goed. 
Anoniem

 

Ik zat slecht in mijn vel, was niet in balans en had geen focus. Ik heb geleerd mijn slechte/negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Mijn energie is nu zeer goed geworden. Ik heb mijn zelfvertrouwen geheel terug. Mijn gezondheid is blozend en mijn gewichtsverlies genoeg. Ik eet nu zeer veel fruit, groente en weinig tot geen vlees. Ik raad dit programma aan omdat het doel niet afvallen is, maar de problemen van zwaarlijvigheid oplossen door te kijken naar ieders persoonlijke blokkades.
Yvonne Schweigmann

 

Ik heb geleerd beter voor mezelf te zorgen, liever voor mezelf te zijn en gezonder, bewuster te eten, drinken en bewegen. Ik had veel weerstand omdat ik dacht dat ik mijn eetgewoontes en gedrag niet zou kunnen veranderen. Ik ben nu uit de weerstand, zie de noodzaak en ga voor de Altijd Doorgaande Verbetering (ADV). Ik ben nu vier kilo afgevallen, heb een betere nachtrust, meer energie en mijn werk gaat beter en accetatie van de moederrol, rust, tevredenheid en dankbaarheid overheerst. Het programma leert je hoe je anders kunt denken, handelen en bovenal: dat vlees en zuivel echt niet goed zijn. 

Hilda Osinga, eigenaar How2organize

 

De training Liever Energieker is bestemd voor iedereen die gezonder wil zijn en beter voor zichzelf wil leren zorgen. Maar vooral voor mensen die door hun overgewicht dermate klachten hebben dat ze zich bewust zijn dat zo doorgaan vragen om allerlei nog grotere problemen is. We gaan bij deze training uit van MBO of hoger niveau.

 

Data

De training wordt gegeven als jaartraining om het doorbreken van je patronen te borgen. Kijk bij de agenda voor de eerstvolgende training.
 

De training vraagt een investering in jezelf van:

€ 747,00 excl. BTW voor bedrijven. Particulieren betalen € 697,00 inclusief BTW.

 

Ben jij klaar om...

 

Stap voor stap gezonder te gaan leven?

Veel meer energie te krijgen?

Een gezond en slank leven te leiden?

Als een mooi mens door het leven te gaan?

 

Doe niet mee met deze training wanneer je...

 

Als je het niet kunt laten om te lijnen 

De rest van je leven wilt blijven jojo-en

Het plezierig vindt om regelmatig op dieet te gaan

 

Eenvoudig

In de training ontdek je hoe je op een heel eenvoudige wijze zonder veel moeite steeds beter voor jezelf kunt zorgen, waardoor je iedere dag een beetje meer gezond, vitaal en slank wordt.

100% garantie

Mocht je merken dat het programma toch niet aansluit bij je behoeften, dan kun je na afloop van dag 1 van de jaartraining alsnog besluiten te stoppen. Je krijgt dan al je tot dan toe betaalde cursusgeld terug, uitgezonderd € 75,00 administratiekosten en onder teruggave van alle cursusmaterialen.

Je loopt dus geen enkel risico

Je zit dus nergens aan vast. Als je na de eerste bijeenkomst denkt: Dit is niets voor mij, dan ontvang je gewoon je geld terug.

Wees er snel bij!

De training vindt in kleine groepen van maximaal tien deelnemers plaats. Om er zeker van te zijn dat je mee kunt doen, is het dus verstandig om je snel aan te melden.

Meer informatie vragen?

Vragen

Heb je vragen of ervaar je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag! Stel je vraag en je krijgt binnen 48 uur antwoord.  

Meld je nu aan en word ook Energieker