Liever Communicatiever

Liever Communicatiever

Effectief invloed uitoefenen in twee dagen!

Ontdek hoe ook jij duidelijk en toch empathisch kunt zijn, kansen kunt benutten en een plezierige gesprekspartner bent. Een goede samenwerking is de basis van succes.  
 

Waarom krijg ik het maar niet voor elkaar?

Zijn er soms misverstanden in je communicatie, waardoor je kansen mist en je je bv. aangevallen voelt of irriteert aan haantjesgedrag en wil je graag….
 

Open en authentiek jezelf laten zien?

Moeiteloos en gemakkelijk invloed uitoefenen?

Meer overtuigingskracht in je boodschap leggen?

Weten hoe je lastposten aan kunt pakken?

Dat er wel iets gedaan wordt met jouw ideeën en advies?

Draagvlak voor jouw deskundige oplossingen?

 

Voor veel vrouwen is de praktijk anders:

Die ander doet niet altijd wat jij wilt. Je hebt het idee dat je het toch duidelijk hebt gevraagd of gezegd, maar het resultaat was of is niet wat jij voor ogen had. Je gaat je irriteren en er ontstaat ergernis over en weer.


Is dit wat er is voor jou?

Je voelt je in bepaalde gesprekken niet op je gemak

Je hebt het idee dat er niet of te weinig naar je wordt geluisterd

Je voelt je soms gemanipuleerd en wilt daar graag uit blijven

Je begrijpt de ander niet en de ander begrijpt jou soms niet

Je roept ergernis op of anderen roepen ergernis bij jou op

Je krijgt wel eens te horen dat je ongeduldig bent

Je denkt dat je aan een half woord genoeg hebt,
           maar raakt verzeild in misverstanden

  

Zo kan het ook. Stel je eens voor:  
 
 


Je neemt anderen moeiteloos mee in jouw mening, visie of idee

Je buigt weerstand bij anderen om in samenwerking

Lastig gedrag bestaat voor jou niet meer

Je hebt alle invloed die je wilt hebben in de samenwerking

Je managed jezelf en anderen beter door een beter zelfinzicht

 

Hoe krijg jij je zin?

Je kunt alleen maar echt succesvol zijn als je anderen zover kunt krijgen dat ze met jou mee willen werken. Daarnaast moeten ze ook nog enthousiast zijn over en blij worden van jouw plannetjes. Ook als je geen formele macht hebt, zijn er uitstekende strategieên om voor elkaar te krijgen wat je wilt. Invloed uitoefenen en inspirereren vragen geen macht, maar invloed!

Invloed in 7 fasen:

  1. Inzicht hebbem in hoe jij en anderen naar de wereld kijken
  2. Begrijpen hoe gedrag ontstaat en wat het effect van welk gedrag is
  3. Inzicht hebben in de psychologische spelletjes die sommige mensen spelen
  4. Ontdekken hoe je kunt beïnvloeden en hoe je beïnvloed word.
  5. Inzicht krijgen in 'lastige' persoonlijkheidsstructuren
  6. Lastig gedrag kunnen ombuigen
  7. Ontdekken welke interventiemogelijkheden en onderhandelingstrategieën je kunt gebruiken

Liever Communicatiever voor jou!

In deze tweedaagse training begeleid ik je om de 7 meest belangrijke stappen te zetten die nodig zijn om effectief je boodschap te brengen, waardoor je makkelijker je doel bereikt.

Het programma in 7 stappen:

1. Vanuit welk kader werk je samen?
2. De vier kwadranten
3. De redders- of dramadriehoek
4. Begrijpen en beïnvloeden
5. Lastige persoonlijkheden
6.  Communicatiestijlen
7. Interventies en onderhandelen 

Dit leverde het anderen op:

 

Hoe werkt het trainingsprogramma?
Hierbij wat je krijgt als je deelneemt.

1.    Twee dagen aaneengesloten training
2.    Schriftelijk materiaal ter ondersteuning van het geleerde

Extra bonus communicatietraining Leeuwarden Friesland

 

Waarom naar mij luisteren?
Wie is Nelly?


Nelly de Jong Trainer, Coach, SprekerNa een carriere in het HRM vak ben ik me steeds meer gaan richten op de persoonlijke ontwikkelingskant van mensen. Zelf heb ik ook jarenlang geploeterd om rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid aan te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde, paste ik ook zelf toe en het bleek te werken.In de afgelopen jaren heb ik sindsdien vele mensen via mijn coaching, training en loopbaanbegeleiding begeleid om ze een duwtje in de rug te geven. Honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Veel van mijn klanten voelen zich meer ontspannen en zijn zich bewust van de keuze die ze hebben in hun bestaan.

Via dit programma wordt het ook voor jou mogelijk om van deze kennis gebruik te maken.

Anderen over:


Ik heb geleerd geen waarde oordelen meer te geven en dat vragen betekent dat er ook een nee als antwoord kan komen. Ik was overtuigd van mijn eigen gelijk en dat anderen mij niet begrepen begreep ik niet. Ik heb nu meer oog voor andermans positie. Ik heb veel minder stress en meer energie voor andere dingen. Ik neem het leven nu meer zoals het komt. Ik zit beter in mijn vel en de omgeving geeft complimenten over de samenwerking en communicatie.


- Henk Ritsema


Ik was gestrest, gespannen, nerveus en onzeker. Nu hou ik van mezelf. Ik mag mijn gevoelens er laten zijn en laten zien. Ik heb meer energie. Ik stap echt makkelijker uit bed ’s ochtends. Ik sta dichter bij mezelf en mijn gevoel en ik ben veel rustiger. Het heeft mij veel meer gebracht dan ik hoopte/verwachtte.

- Anoniem

Ik heb geleerd dat er meer mogelijkheden zijn, dat ik soms grof overkom en dat ik het anders brengen kan. Ik wist wel wat mijn valkuilen waren, maar kan hier nu mee omgaan. Hier heeft iedereen wat aan. 

- Addy Bouwma


Ik heb meer inzicht gekregen in mijn communicatiestijl; Ik ben soms onduidelijk in het uiten van mijn gevoelens en mijn behoeften. Ik stond open voor: Hoe kan ik het anders doen en met het effect wat ik graag wil - daar ben ik nu meer.

- Tineke Dallinga

Ik heb geleerd dat ik niet alleen verantwoordelijk ben voor wat ik zend, maar ook voor wat ontvangen wordt. Nu ik me daar bewust van ben, is er een wereld voor me open gegaan. Ik had veel moeite met communicatie en merkte dat mijn communicatie niet overkwam zoals ik bedoelde. Ik heb geleerd dat mijn manier van communiceren niet de meest effectieve is en dus om mijn doel te bereiken een andere manier mag gaan aanleren.

- Martje-Lutske de Meer


Alles is goed, niks is fout. Accepteren dat alles is zoals het is, minder snel oordelen zijn de belangrijke dingen die ik van deze training meeneem. Goede communicatie is de basis van alles en daarom raad ik deze training aan anderen aan.

- Katharina Reidsma

Ik luister nu beter zonder gelijk te reageren. Ik reageer in mijn communicatie nu meer vanuit het hart in plaats vanuit het hoofd (ego) en ik let meer op mijn non-verbale communicatie.Ik raad deze training aan, omdat er in de groep in vertrouwen werd gewerkt en er aandacht was voor een ieders inbreng. 

- Anoniem

Ik luister nu beter. Deze training geeft inzicht in communicatie.

- Hannah Jansen

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Liever Communicatiever is bestemd voor jou als je je invloed wilt vergroten en je communicatie met collega's, manager, medewerkers of klanten wil verbeteren, zonder gebruik van formele machtsmiddelen. Als je vaak weerstand en onredelijk gedrag tegenkomt, of als er niet naar jouw adviezen en ideeën geluisterd wordt, dan is deze training bedoeld voor jou! We gaan bij deze training uit van MBO of hoger niveau.

Even praktisch

De training wordt op twee aaneengesloten dagen gegeven. Kijk bij de agenda voor de eerstvolgende training

Meedoen aan de training
vraagt een investering in jezelf van:

€ 547,00 excl. BTW voor bedrijven. Particulieren doen mee voor  € 497,00 incl. BTW

100% garantie

100% niet goed geld terug garantie

Mocht je merken dat het programma toch niet aansluit bij je behoeften, dan kun je na afloop van dag 1 van de tweedaagse training alsnog besluiten te stoppen. Je krijgt dan al je tot dan toe betaalde cursusgeld terug, uitgezonderd € 75,00 administratiekosten en onder inlevering van alle cursusmaterialen.

Je loopt dus geen enkel risico

Je zit dus nergens aan vast. Als je na de eerste trainingsdag denkt: Dit is niets voor mij, dan ontvang je gewoon je geld terug.

Ben jij klaar om...

Doe niet mee met de training wanneer...

  • Je geen problemen hebt met je communicatie, samenwerking en relaties
  • Je liever je masker ophoudt dan je authentieke zelf te zijn
  • Je je liever laat overtuigen dan zelf overtuigt

Eenvoudig 

In de training ontdek je hoe je op een heel eenvoudige wijze zonder veel moeite de kwaliteit van je communicatie en invloed verbetert, zodat de kwaliteit van je relaties en samenwerking verbetert en je gemakkelijker en sneller je doel(en) bereikt.

Wees er snel bij!

Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen van maximaal acht tot tien deelnemers. De meeste trainingen zijn meestal vrij snel vol. Wil je zeker zijn dat je mee kunt doen, dan is het verstandig om je zo snel mogelijk aan te melden.

Meer informatie vragen?

Vragen

Heb je vragen of ervaar je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag! Stel je vraag en je krijgt het antwoord binnen 48 uur.

Meld je nu aan en word ook communicatiever!