Vind jouw persoonlijke missie of levensdoel

Missiegenerator

Net als iedereen heb jij ook een doel in jouw leven en heeft het leven een doel met jou. Misschien realiseer je je nog niet wat jouw missie is, maar bewust of onbewust werk je er elke dag aan, door wat je denkt, doet en droomt. De Persoonlijke Missie-generator helpt jou bij het vinden van de juiste woorden om jouw levensmissie aan het papier toe te vertrouwen.

Zo binnen zo buiten

Alles wat je manifesteert in je leven heb je over het algemeen twee keer gecreëerd. De eerste keer deed je dat in je hoofd. Je maakt een beeld, geluid of gevoel van hetgeen je wilde dat er zich in de realiteit zou moeten gebeuren. Vervolgens gaan je hersens volautomatisch op zoek naar die ervaringen en situaties die er dan voor gaan zorgen dat je hetgeen je voor ogen had, ook in de wereld van de vorm tot realisatie komt. Veel mensen hebben er echter geen idee van dat ze op deze manier hun eigen werkelijkheid creëren. Ze hebben het idee dat het meeste van wat ze in hun leven meemaken hun gewoon overkomt. Toch zijn er simpele voorbeelden die iedereen herkent, waaruit je kunt opmaken dat er meer dingen een rol spelen. Stel je maar voor dat een timmerman een stoel wil maken, maar hij heeft geen idee in zijn hoofd hoe die stoel er uit moet komen te zien. Wat voor stoel wordt dat denk je? 

Jouw denkbeeldige wereld creëren

Een goede manier om er voor te zorgen dat je meer en meer je leven bewust vorm gaat geven en die je helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen is het schrijven van een persoonlijke missie. Door het schrijven van je persoonlijke missie schep je via je voorstellingsvermogen jouw denkbeeldige wereld gebaseerd op de voor jou meest belangrijke principes.  

Wat is je persoonlijke missie?

Je kunt een persoonlijke missie zien als een soort van grondwet in jouw bestaan. Wetten die voor jou altijd geldig zijn. Het zijn jouw principes die je kunt gebruiken als jouw handleiding bij allerlei beslissingen en zelfs bij voor jou lastige en emotionele beslissingen. Doordat het jouw grondwet is en hij voor jou altijd geldend is, kun je hem als een bron van inspiratie gebruiken in allerlei situaties. Zeker in de wereld waarin we momenteel leven waarin alles steeds sneller verandert is een dergelijk persoonlijk handvest, jouw persoonlijke missie een fijne leidraad om te hebben en bij je te hebben. Het zorgt ervoor dat je te allen tijde dat wat echt belangrijk voor je is, wat er voor jou echt toe doet voor ogen kunt houden. Dat wat jij in je leven wilt manifesteren, waar jij je energie in wilt steken.

Onbewust creêren

En als je weet wat je wilt in je leven, als je weet wat voor jou echt belangrijk is, dan ga je onbewust steeds meer die kant op.  Omdat de meeste mensen het beslist een uitdaging vinden om een dergelijke missie vanuit het niets te maken, bied ik je hierbij de gelegenheid om aan de hand van een aantal vragen jouw persoonlijke missie voor jouw leven vast te stellen. Doe je mee?

Start de missiegenerator

Om je na het invullen jouw persoonlijke missie te kunnen toezenden vul je hieronder je mailadres in. Veel succes met het invullen en veel plezier van het helder hebben van jouw levensdoel! 

*

*
Abonneer mij op de nieuwsbrief van ConFront Coaching en Training