Inspiratiekaarten

Inspiratiekaart trekken

Trek hier jouw persoonlijke inzicht- of inspiratiekaart. De kaarten zijn gebaseerd op het principe dat toeval niet bestaat. Wanneer je een inspiratiekaart trekt zal volgens de wet van synchroniciteit een tekst verschijnen die op dat moment voor jou van belang is voor jouw bewustwording. De inzicht- of inspiratiekaart daagt je uit contact te maken met ontkende of niet geleefde delen van jezelf. Daarnaast biedt ze een handige leidraad voor de uitdagingen van je dagelijkse bestaan.

Ontvang dagelijks je eigen persoonlijke inspiratiekaart

Wil je dagelijks een gratis persoonlijke inspiratiekaart ontvangen via e-mail?
Vul hieronder je gegevens in en ontvang elke ochtend inspiratie in je inbox.

*

*

Abonneer mij ook op de nieuwsbrief van ConFront
Voeg tipsentrucs@confront.nl toe aan je adresboek!

Wil je er zeker van zijn dat je de kaarten ook ontvangt, voeg dan het mailadres: tipsentrucs@confront.nl toe aan je adresboek. Sommige mailservers beschouwen de mail anders als spam.

Wat zeggen anderen over de inspiratiekaarten?

ik ben Paula Stege, kok in hart en nier. Een bijkomend iets op mijn werk zijn de vergaderingen. koksvergaderingen, keukenvergaderingen, teamvergaderingen, onderhandelingen. ik was daar niet zo goed in. Het gaat stukken beter, mede ook door jullie spreuken, gezegdes. Het zet mij altijd goed aan het denken. Ook mijn collega's. Dit delen we dan met elkaar. TOP ...... ERG BEDANKT.

Ik vind jouw e-book vragen van verlangen mooi omschreven en zinvol om mee aan de slag te gaan.  Ook ben ik erg blij, dat ik elke dag een dagelijkse persoonlijke inspiratiekaart van jou mag ontvangen. Altijd voorzien van prachtige plaatjes en motiverende tekst, echt een aanrader! Veel succes met alles, hartelijke groet Willy Klaver -Gastdocente/Creatief trainster

Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de kaarten, ze zijn prachtig , ze zullen mij inspireren om ze dagdagelijks te gebruiken. steun en advies kan je altijd gebruiken wat ook al ben ik positief ingesteld en heb al veel dingen die ik wensten wel ze zijn in vervulling gegaan. Ik  heb een prachtige collage gemaakt met alles wat ik wens ,lees het bij het ontwaken en bij het slapengaan ,en uit steeds mijn dankbaarheid. Heb enorm veel aan je website, waarvoor ik je dank !

Ik blijf het herhalen: jouw dagelijkse inspiratiekaarten zijn elke keer weer een kadootje! J Ook deze is weer zeer treffend na een zelfonderzoek van mijn eigen angsten! De uitkomst: “Het antwoord ligt in mij” En dan ter bevestiging je inspiratie kaart! Bedankt!

Ik geniet elke dag van jullie kaart! Ze zijn zo vaak rààk, magisch! :-)

Dank je wel voor de prachtige inspiratiekaarten. Elke keer dat ik de kaart open, dan treft de tekst me diep. Ze zijn zo pijnlijk treffend en passend bij mijn gevoelssituatie.

Ik wil even zeggen hoe zeer ik jullie dagelijkse kaart waardeer. Elke keer een verrassende overweging of vraag, waardoor ik even stil sta bij de dingen waar het echt om gaat. Ook de nieuwsbrief vond ik erg inspirerend. Jammer dat jullie zo ver van Den Haag zitten anders had ik zeker al een van jullie trainingen gedaan, maar wie weet komt dat nog. In elk geval hartelijk bedankt voor de dagelijkse inspiratie en alvast n fijn weekend, 

Ik heb veel aan jullie teksten, bedankt!

Het lijkt wel of je me kent,soms is het zo op het lijf geschreven dat het haast eng is. Stuur ze altijd door naar mn vriend en hij de zijne en dan bespreken we de kaartjes van elkaar.

Wat een geweldig leuk begin van de dag met zo’n spreuk! Fantastisch.

Dit was voor me de meest toepasselijke spreuk,tot hiertoe. Ben ik heel blij mee, want hier zit ik al héél lang mee gewrongen! Temeer dat het van één kant meestal komt: het helpen en de handen uit de mouwen steken in hun gezinnetjes met hun kinderen! (Ik ben mama van 5 kinderen.) Net alsof ik op deze uitspraak zat te wachten!!! Het bevestigt me dat ik veel meer moet zeggen, STOP! Dankjewel.

Wat een leuk initiatief van je. Dank je wel en alvast een fijn weekend.

De ongelooflijk inspirerende kaartjes. Goeiemorgen! Tot voor kort kreeg ik elke dag een fantastisch inspirerend kaartje, maar ik krijg ze niet meer binnen. Is daar een reden voor aub? Van harte bedankt want ik mis ze enorm. Anett

Lieve Nelly, jou hoeft me niet terug te mailen, want je zal wel druk zijn, maar dank je, dank je wel voor de inspiratiekaart die ik elke dag weer van je krijg! Sommige treffen me diep in mijn hart. Ik ben er iedere dag weer heel blij mee! Hartelijke groet Doris

Lieve mensen, Dit is pas de derde dag dat ik kaarten mag ontvangen. Ik ben er erg blij mee, ik ben momenteel heel erg depressief, ben keihard aan het knokken om er weer uit te komen en de mooie spreuken doen me ontzettend veel goed. Heel veel dank! Met vriendelijke groeten, Lenie.

Beste mevrouw/meneer, Zomaar wil ik spontaan even DANKEN voor het toesturen van de dagelijkse persoonlijke inspiratiekaart. namaste Marnij 

Goedemorgen dank je wel voor de mooie kaartjes die jullie voor mij getrokken hebben daar heb ik wat aan :) 

Fantastisch die spreuken en hoe frapant soms! Bedankt!

 Hoi jullie sturen mij al jaren spreuken. Ze passen elke keer weer hoe ik er bij sta.

 Goedemorgen, Ik lees altijd graag jullie emails en dagelijks inspiratiekaart. Maar deze deed iets met mij. Dit is een vraag die ik mezelf al zo vaak stel en voelde me altijd zo raar en egocentrisch. Gelukkig wordt deze gedachten gang dus gedeeld of ook als vraag gesteld. Bedankt, dit is een goede start van de dag :)

 Beste Nelly, Ik krijg al heel lang elke dag een mooie affirmatie van jou in mijn mailbox. Af en toe wijs je op leuke artikelen. Ik wil je daarvoor bedanken. Fijne dag!