Gratis E-book Tijdgebrek of kiespijn?!

Ebook: Tijdgebrek of kiespijn

Als je het over tijdmanagement hebt, denken veel mensen aan het meer efficiënt gebruiken van hun tijd. Ze denken dat als je je tijd beter in de hand hebt, dat je daar dan weer gelukkiger van wordt. Maar dat is een utopie. Tijd valt niet te beheersen. Tijd is in feite niets anders dan een geconstrueerd begrip van ons denken. Meer weten hoe je de tijd voor je kunt laten werken in plaats van dat tijd jouw leven beheerst? Download dan nu mijn gratis E-book: Tijdgebrek of kiespijn?!

Wacht nog even voor je verder gaat!

Voordat ik je informatie via de e-mail kan toesturen heb ik nog je bevestiging nodig van de juistheid van het ingevulde e-mailadres. Ik mail namelijk alleen maar inschrijvers die zich 'double opt-in' hebben bevestigd, in verband met de Spam Wetgeving in Nederland.

Klik op de link in je e-mail

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een verificatie e-mail met daarin een bevestigingslink. Als je op de link klikt bevestig je je aanmelding.

Je kunt je op elk moment weer afmelden

Na bevestiging kom je automatisch op mijn mailinglijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie. je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden van mijn e-mails. In elke mail die je van mij ontvangt zit een afmeldlink.

Aanvraag E-book Tijdgebrek of kiespijn?

*

Dhr. Mevr.

*


Facebook-reacties