Gratis e-book Liever Assertiever!

Gratis E-book Liever Assertiever

Ontdek hoe ook jij beter voor jezelf kunt zorgen zonder de ander over het hoofd te zien. Hoe je je perfectionisme te lijf kunt gaan, hoe je grenzen kunt stellen en positief nee kunt zeggen! Zodat je stap voor stap steeds beter in je vel komt te zitten.

Wacht nog even voor je verder gaat!

Voordat ik je informatie via de e-mail kan toesturen heb ik nog je bevestiging nodig van de juistheid van het ingevulde e-mailadres. Ik mail namelijk alleen maar inschrijvers die zich 'double opt-in' hebben bevestigd, in verband met de Spam Wetgeving in Nederland. 

Klik op de link in je e-mail

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een verificatie e-mail met daarin een bevestigingslink. Als je op de link klikt bevestig je je aanmelding.

Je kunt je op elk moment weer afmelden

Na bevestiging kom je automatisch op mijn mailinglijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie. je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden van mijn e-mails. In elke mail die je van mij ontvangt zit een afmeldlink.

Aanvraag E-book Liever Assertiever

*

Dhr. Mevr.

*


Veel dank! En wat een mooi en helder verhaal. Ik ga goed de tijd nemen om het te lezen. Ik heb al doorgebladerd tot de laatste bladzijde en zal doen wat er staat, ik zal het doormailen aan anderen. Veel dank en geniet van je werk!    

 

Bedankt voor de gratis tekst. Zonet is die afgeprint en dan ga ik ermee aan de slag. Het biedt alvast heel veel zinvolle inzichten en aan de hand van situaties maakt hij ook de theorie compleet. Na een periode van bevraging en confronterende situaties, wordt het tijd om werk te maken van een bewust leven. Ik was blij om deze tekst gratis te kunnen verkrijgen,da’s een drempel minder. Groetjes uit Belgie

 

Heel veel dank voor het e-book Liever Assertiever. Ik zal er heel veel aan hebben. Een prettige dag toegewenst en nogmaals dank voor alles wat je me stuurt.

 

Van harte dank voor je inspirerende e-book en proficiat met je mooie vernieuwde site. Ik vind alles heel goed. 

 

Bedankt Nelly, super dat je dit doet!

 

Beste Nelly, al maanden lees ik iedere dag met plezier de dagelijkse tekst. Nu een e-book: Leuk initiatie. Je website vind ik mooi en heel uitgebreid.

 

Dank voor je e-book. Ga het aandachtig lezen. Wie weet tot ziens.

 

Bedankt voor je e-book. Ik heb met plezier je nieuwe website bekeken en gelezen.

 

Hartelijk dank voor de mogelijkheid het e-book te downloaden. Het onderwerp assertiviteit staat vaak op het lijstje van mijn coachees. Nu heb ik de mogelijkheid een e-book door te geven.

 

Facebook-reacties