E-book: Depressieve bui? Doe er wat aan!

Ebook Depressieve bui? Doe er wat aan!
Al ben ik een aards optimist, ook ik heb soms zo mijn depressievere momenten. Gelukkig zijn ze tegenwaardig zeer spaarzaam. Dat is wel eens anders geweest. Ik ben meerdere keren in mijn leven nogal langdurig somber geweest. Voelde me vaak slachtoffer van de omstandigheden. En ik kon er echt niks aan doen dat ik depressief was. Dacht ik... Hoe anders is mijn werkelijkheid nu! Depressiviteit is iets wat niet zomaar in je werkelijkheid is. Daar moet je best wat voor doen, weet ik nu. En het gaat niet vanzelf over. Ook daar moet je best wel wat voor doen. Maar het loont wel! Alleen deze week kun je mijn E-bookje Depressieve bui? Doe er iets aan! gratis downloaden. 

Wacht nog even voor je verder gaat!

Voordat ik je informatie via de e-mail kan toesturen heb ik nog je bevestiging nodig van de juistheid van het ingevulde e-mailadres. Ik mail namelijk alleen maar inschrijvers die zich 'double opt-in' hebben bevestigd, in verband met de Spam Wetgeving in Nederland.

Klik op de link in je e-mail

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een verificatie e-mail met daarin een bevestigingslink. Als je op de link klikt bevestig je je aanmelding.

Je kunt je op elk moment weer afmelden

Na bevestiging kom je automatisch op mijn mailinglijst te staan en ontvang je de aangevraagde informatie. je kunt je vanaf dat moment ook te allen tijde weer afmelden van mijn e-mails. In elke mail die je van mij ontvangt zit een afmeldlink.

Aanvraag E-book Depressieve bui? Doe er wat aan!

*

Dhr. Mevr.

*


Facebook-reacties