Gratis e-books

E-book Van Wens Naar Werkelijkheid

Gratis e-book Van Wens Naar Werkelijkheid

Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor bv. het nieuwe jaar hebben dat voornemen niet waarmaakt? De reden daarvoor is dat de meeste mensen niet weten hoe het proces voor het behalen van blijvende resultaten werkt en ze zetten daar de stappen niet voor. Het volgende proces laat je stapsgewijs zien hoe je in beweging kunt komen en het gevoel van vervulling krijgt dat je helpt om door te gaan.

Download e-book 

E-book Liever Assertiever

Gratis e-book Liever Assertiever

Ontdek hoe ook jij beter voor jezelf kunt zorgen zonder de ander over het hoofd te zien. Hoe je je perfectionisme te lijf kunt gaan, hoe je grenzen kunt stellen en positief nee kunt zeggen!

Download e-book

  
 

E-book Liever Gelukkig Met Mindfulness 

Gratis e-book Liever Gelukkig met Mindfulness

Wil je ook gewoon zijn wie je bent? Worden zoals je was toen je net geboren was? Onbekommerd en vrij? Lees dan in dit gratis e-book Liever Gelukkig met Mindfulness hoe dat kan! Zodat ook jij meer ontspannen en rustiger kunt zijn, en steeds meer en meer jezelf.

Download e-book

  

E-book Verbindende Communicatie

Verbindende communicatie is de sleutel naar harmonie in je relaties. Als je zou weten en begrijpen wat er allemaal mis kan gaan in de onderlinge communicatie, dan mag het wel haast een wonder heten dat er ook nog zoveel goed gaat. Misschien ben je een natuurtalent in het communiceren en gaat het bij jou als vanzelf. Als dat niet zo is en je wilt begrijpen waarom en wilt weten wat je kunt doen om het beter te maken tussen jou en je partner, collega, kinderen, enzovoorts, download dan dit E-book Verbindende communicatie!

                                    Download e-book 

E-book Tijdgebrek of kiespijn?!

Als je het over tijdmanagement hebt, denken veel mensen aan het meer efficiënt gebruiken van hun tijd. Ze denken dat als je je tijd beter in de hand hebt, dat je daar dan weer gelukkiger van wordt. Maar dat is een utopie. Tijd valt niet te beheersen. Tijd is in feite niets anders dan een geconstrueerd begrip van ons denken. Meer weten hoe je de tijd voor je kunt laten werken in plaats van dat tijd jouw leven beheerst? 

Download E-book 

100 Vragen van verlangen

Al een poosje verzamel en verzin ik inspirerende vragen en teksten. In dit e-book vind je een mix van zelfbedachte en verzamelde vragen. De vragen zijn bedoeld om je te inspireren en na te laten denken over wie jij het liefst wilt zijn in jouw leven!

Download e-book 

 

  

Facebook-reacties