Coaching

Loopbaanbegeleiding confrontRelatiecoaching ConFront Coaching en Training

Coaching ConFront

Loop je rond met vragen ten aanzien van je werk of je leven? Weet je vooral wat je niet wilt, maar niet wat je wel wilt? Heb je misschien een andere rol in je werk gekregen? Er zijn vele aanleidingen om in een coachtraject te stappen. Coaching bied je een steun of waar nodig een duw in de rug in de richting van jouw verlangen. Heb je bepaalde doelen of verlangens die je wilt realiseren? Coaching is geschikt voor iedereen, dus ook voor jou! Misschien vind je de stap naar een psycholoog te groot, maar wil je wel professionele hulp. Laat je coachen als je vastloopt in je leven. Coaching kan op vele terreinen worden ingezet. Ik ben vooral gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 

Coaching inzetten bij:

Onzekerheid en twijfel

Faalangst

Beter voor een ander zorgen dan voor jezelf

Verwerken van nare gebeurtenissen in je leven

Baanverlies

Relatieproblemen

Conflictsituaties

Onvermogen je doelen te bereiken

Last van negatieve emoties en stress

Geen of te weinig klanten in je bedrijf

Weinig of geen energie

Depressieve klachten of burn-out

 

Misschien wil je... 

Je eigen bedrijf starten

Effectiever zijn in je rol als leidinggevende

Werk dat beter past bij jouw kwaliteiten

Beter omgaan met stress en spanning

Voor jezelf leren opkomen

Jezelf ontplooien of ontwikkelen

Je levensdoel vinden

Een beter betaalde of juist leukere baan vinden

Een betere gezondheid

Harmonie in je gezin en relaties

Wat het ook is, de onderliggende principes om je verlangen om te zetten in realiteit zijn altijd gelijk. Veel mensen blijven 'hangen' in een situatie waar ze feitelijk allang niet meer gelukkig in zijn. Of dat nu in het werk, relaties, gezondheid of wat dan ook maar is. Als jij je ook niet meer gelukkig voelt, maar niet weet hoe verder, dan kan ik je helpen. Maar ook als je ontwikkelvragen hebt. Als je een stap wilt zetten of hebt gezet in je carrière en je wel wat extra tips, trics en tools kunt gebruiken.

 

Gelukkig en succesvol

Er was een tijd dat ik nogal doelloos leefde in mijn leven en me van alles 'overkwam' dacht ik toen. Het leven heeft mij inmiddels veel laten bijleren. En nu heb ik ervaren dat ik zelf mijn leven creëer. Niet dat ik alles wat er in de werkelijkheid gebeurt in de hand heb, maar ik kan veel beter 'spelen' met wat zich daarin voordoet en ik weet nu ook hoe ik dat wat ik graag wil voor elkaar kan krijgen. En uiteindelijk bleek dat allemaal helemaal niet zo moeilijk als ik lange tijd dacht dat het was. Als jij ook de geheimen van het leven wilt ontdekken en weten wilt hoe ook jij gezond, gelukkig en succesvol kunt zijn, maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!
 

Wat is nodig?

  

  1. Helderheid over je doel. Als je weet wat je wilt, wordt het vele malen gemakkelijker om het te bereiken. Voor veel mensen is het grootste struikelblok dat ze vooral weten wat ze niet willen en niet goed weten wat ze wel willen. Je aandacht richten op wat je niet wilt is een grote handicap bij het bereiken van je doelen.
     
  2. Je moet genoeg reden hebben om dat doel te willen bereiken. Als de pijn van je huidige situatie groot genoeg is, óf als het plezier van het bereiken van je doel groot genoeg is, zul je de benodigde motivatie vinden om je doel te bereiken. Gelukkig zijn er de nodige manieren om waar nodig je motivatie te versterken.
     
  3. Vervolgens een goede strategie om je doel te bereiken. Zonder goed plan is de kans groot dat je bij de eerste tegenslagen afhaakt. Een goed plan helpt je focus te houden op je doel in tijden van tegenslag.
     
  4. En ondersteuning en focus om daadwerkelijk in actie te komen de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken

Zijn er vragen en situaties waar je tegenaan loopt en die je graag op wilt lossen? Of heb je een verlangen, maar weet je niet goed ho je daar vorm aan kunt geven? Graag wil ik je helpen met een speciale "Van droom naar daad"-sessie. Dit gesprek zal je het volgende opleveren:

 


Reacties van klanten:

Ik heb geleerd om uit het negatieve denken te blijven. Van denken naar doen, want anders verandert er niks. Toen ik begon was er één grote twijfel/chaos, nu een positief plan welke kan ik op wil. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ook mijn energie. Ik zie de toekomst positief in plaats van alleen maar ‘beren op de weg’. Het heeft mij in vrij korte tijd ‘op de rit’  gekregen en dat lijkt me voor een ieder die ‘vastloopt’  een aanrader.
 Nienke van der Grijn 

Ik heb geleerd om met mezelf om te gaan en met mijn negatieve gevoelens. Ik was redelijk zielig met mezelf en zat in een negatieve spiraal die alle negatieve energie versterkt. Nu sta ik stevig in mijn schoenen en kijk naar optimistische zaken en ben ik in staat om zaken los te laten. Het heeft er toe geleid dat ik mezelf beter voel van binnen. Dit straal ik ook uit en dat heeft weer effect op de omgeving. 
Wietze Verduijn 

 

Meer reacties >>>  

  

Waarom naar mij luisteren?
Wie is Nelly?


Aanbieding

Voor de maanden februari en maart geldt de aanbieding voor een gratis van droom naar daad sessie. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, geef je dan op! Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. De gesprekken vinden plaats op het Zuidvliet 292 A in Leeuwarden, Friesland en duren ongeveer 60 minuten.

Meedoen?

Om mee te doen, kun je je eenvoudig aanmelden via deze link. Geef in je aanmelding antwoord op de volgende vragen:

En dan?

Als ik je aanmelding heb ontvangen, neem ik contact met je op om het gesprek in te plannen. Let op: De mogelijkheid voor individuele coachgesprekken is beperkt en daarom geldt: Wie het eerst komt, het eerste maalt, dus wacht niet te lang om te reageren!

Investering

De investering voor een regulier zakelijk coachtraject bedraagt  €1.600,00 ex. BTW. Particulieren betalen € 1.550,00 inclusief BTW. Het aantal gesprekken voor een traject ligt niet vast en is afhankelijk van de te bereiken doelen. Gesprekken vinden meestal een keer per veertien dagen plaats, maar daar kan in overleg worden aangepast. Ook online coaching is een van de mogelijkheden. De trajecten worden waar nodig ondersteund door online materiaal zoals bv. de cursus Zelfvertrouwen voor Vrouwen en de mindfulnesscursus Liever Gelukkig met Mindfulness. 

Ik wil me nu aanmelden