ROOD

Geplaatst op dinsdag 23 april 2024 door Nelly de Jong

Als het goed is kon je de nodige dingen opnoemen die ROOD waren... Maar wat als ik je nu vraag om alles wat BLAUW was op te noemen. Probeer het maar eens even voor jezelf!

Oh oh

Weet je dan nog net zoveel dingen te benoemen? Ik ben er vrij zeker van dat dat niet het geval is. En dat is precies wat je hersenen doen. Als jij je focust op ROOD, zie je rood. Net zoals je als je zwanger bent ineens veel meer andere zwangere vrouwen ziet lopen. Zijn het er meer dan eerst? Vast niet, alleen neem jij er nu meer waar. En dat betekent ook dat als jij iemand het etiket moeilijk hebt opgeplakt, dat jouw hersens op zoek gaan naar meer moeilijk van die ander. Zijn andere meer positieve kanten neem je dan niet of minder waar...
Nelly de Jong

Mijn passie is het begeleiden van mensen met werk- en levensvragen. Dat doe ik al meer dan vijfentwintig jaar met veel plezier. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen via coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement begeleid en ze een duwtje in de rug gegeven. Mijn specialisme is werkende moeders goed voor zichzelf te laten zorgen.

Meer over Nelly de Jong


Ik ben bang voor mijn gevoel »

Facebook-reacties op dit artikel

Reageer op ROOD

Naam:
E-mailadres: (wordt niet weergegeven)
Website:
Nieuwsbrief: Abonneer mij op de nieuwsbrief van ConFront Coaching en Training
Reacties: Stuur mij een e-mail bij volgende reacties
Reactie:
  Om hier te kunnen reageren dien je geabonneerd te zijn op de nieuwsbrief.
 

ConFront is niet verantwoordelijk voor geplaatste reacties, aanvaardt geen enkele vorm van eventuele aansprakelijkheid en behoudt zich het recht zonder aankondiging reacties in te korten of te verwijderen, als dit gepast wordt geacht. Het veld 'website' is optioneel. Je link wordt gekoppeld na controle van de reactie.