Creatieve cv's voorbeelden

Geplaatst op zaterdag 13 juli 2013 door Nelly de Jong

Onderstaand tref je een aantal voorbeelden aan van niet standaard cv's. Afhankelijk van de baan waar je op reageert kun je je eigen persoonlijke touch aan je cv geven. Uiteraard is het belangrijk om voor jezelf na te gaan wat je toekomstige potentiele werkgever hiervan denkt. Van een boekhouder wordt iets anders verwacht dan van een creatief vormgever. En veel andere dingen zitten daar tussen in. 

Creatief cv

 

Creatieve cv

Leuk of waardevol artikel?

Geef wat van jouw positieve energie terug door hieronder op de like of respect button te drukken of beter nog: Deel jouw mening of ervaring hieronder met mij!
Nelly de Jong

Mijn passie is het begeleiden van mensen met werk- en levensvragen. Dat doe ik al meer dan vijfentwintig jaar met veel plezier. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen via coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement begeleid en ze een duwtje in de rug gegeven. Mijn specialisme is werkende moeders goed voor zichzelf te laten zorgen.

Meer over Nelly de Jong


« Coaching: Recept om je goed te voelen?
Werk via je netwerk »

Vind jouw persoonlijke missie

Net als iedereen heb jij ook een doel in jouw leven en heeft het leven een doel met jou. De Persoonlijke Missie-generator helpt jou bij het vinden van de juiste woorden om jouw levensmissie aan het papier toe te vertrouwen.

Start de missiegenerator

Misschien vind je dit ook leuk:

Meer Outplacement en loopbaancoaching


Facebook-reacties op dit artikel

Website-reacties op dit artikel

Linda op vrijdag 14 juni 2013 om 09:00
Verfrissend en opvallend! Tip voor wie ook een bijzonder CV gaat maken: sla je bestand op als een PDF en sluit altijd het lettertype bij. Nooit als Word-bestand! Zo voorkom je dat je toekomstige werkgever je CV héél anders onder ogen krijgt dan jij bedoeld hebt.

Reageer op Creatieve cv's voorbeelden

Naam:
E-mailadres: (wordt niet weergegeven)
Website:
Nieuwsbrief: Abonneer mij op de nieuwsbrief van ConFront Coaching en Training
Reacties: Stuur mij een e-mail bij volgende reacties
Reactie:
  Om hier te kunnen reageren dien je geabonneerd te zijn op de nieuwsbrief.
 

ConFront is niet verantwoordelijk voor geplaatste reacties, aanvaardt geen enkele vorm van eventuele aansprakelijkheid en behoudt zich het recht zonder aankondiging reacties in te korten of te verwijderen, als dit gepast wordt geacht. Het veld 'website' is optioneel. Je link wordt gekoppeld na controle van de reactie.